Avène Trixera - hrana za vašu suhu kožu

XeraCalm A.D. Relipidirajuća krema

Suha koža prilično je raširen problem, naročito dolaskom hladnijih dana kada koža većine ljudi zahtijeva intenzivniju njegu. Krema i termalna voda koje će vam u tome pomoći mogu biti vaše jer poklanjamo 3 poklon-paketa. Sve što trebate je odgovoriti na pitanje na kraju članka.

Neovisno o tome radi li se o privremenoj suhoći ili o suhoj koži koja svrbi vašoj je koži potrebna odgovarajuća njega koja će ju dubinski nahraniti, hidratizirati te pružiti joj umirenje i ugodu. Stručnjaci iz dermatoloških laboratorija Avène svjesni su važnosti njege suhe i vrlo suhe kože, naročito u zimsko doba te predstavljaju liniju koja će zadovoljiti sve specifične potrebe njege:  Xeracalm A.D. namijenjen njezi suhe i vrlo suhe kože koja svrbi kod dojenčadi, djece i odraslih. 

Problem: suha koža i vrlo suha koža

Riječ je o tzv. ”uobičajenoj" suhoći kože koja je najčešća te ima nekoliko mogućih uzroka: starenje (posebice suhoća ruku i nogu), hormonski status organizma, klimatski uvjeti (suho i hladno vrijeme, vjetar, sunce) te uporaba neadekvatnih higijenskih sredstava. Kožu koja se nalazi u takvom stanju potrebno je nahraniti i hidratizirati, a u isto vrijeme potencijalne iritacije spriječiti i/ili svesti na najmanju moguću mjeru.

Za čišćenje kože treba izbjegavati klasične sapune, a umjesto njih koristiti sindete ili gelove za čišćenje obogaćene zaštitnim i hidratantnim sastojcima, koji ne sadrže sapune. Važno je i svakodnevno koristiti emolijense koji istodobno hidratiziraju i hrane kožu osiguravajući tako osjećaj mekoće i ugode na koži.

Rješenje: Xeracalm A. D. linija

Dermatološki laboratoriji Avène osmislili su XeraCalm A.D liniju proizvoda koja je namijenjena svakodnevnoj njezi suhe i vrlo suhe kože koja svrbi te atopiji sklone kože. XeraCalm A.D linija sastoji se od emolijentne kreme čija učinkovitost počiva na tri aktivna sastojka: I-MODULIA® je višestruko djelotvoran sastojak koji smiruje crvenilo i/ili iritaciju zbog hiperreaktivnosti kože te u značajnoj mjeri smanjuje svrbež kože (izazvan suhoćom kože). CER-OMEGA je djelatni sastojak koji obnavlja zaštitni sloj kože i čini ga otpornijim, a Avène termalna izvorska voda umiruje i smanjuje nelagodu te omekšava kožu.

Klinička studija vođena pod dermatološkim nadzorom je dokazala da se svrbež kože (uzrokovan suhoćom kože) smanjio za 97%, a suhoća kože za 69% nakon 28 dana redovite i pravilne uporabe XeraCalm A.D proizvoda. XeraCalm A.D proizvodi se vrlo dobro podnose, a preporučaju sekod dojenčadi, djece i odraslih.

 Prati nas na Viber Public Chatu!