Bilić Vision daruje pregled vida

nadezda bilic vision

Ako vam se čini kako slova postaju sve manja i manja, udaljenija ili više ne možete uživati u omiljenom štivu bez škiljenja, vrijeme je za provjeru vida! Na svu sreću tu je poliklinika Bilić Vision, koja će jednog vjernog i sretnog čitatelja nagraditi pregledom vida!

U Poliklinici Bilić Vision pregled vida traje 30 minuta, a budući da se pacijenti unaprijed naručuju, čekanja nema. Ovdje je moguće dijagnosticirati i najmodernijom tehnologijom liječiti različite bolesti oka: od uobičajenog određivanja naočala i kontaktnih leća do onih najkompleksnijih za dijagnostiku i liječenje, kao što su uveitisi, degenerativne promjene mrežnice, glaukom, suho oko, različite bolesti vezane uz druge sustave u organizmu (šećerna bolest, povišeni krvni tlak, bolesti cirkulacije, reumatske i druge bolesti s manifestacijama na očima, neurološke, kao i dermatološke bolesti s manifestacijama na očima).

Bilić Vision

Operacije na oku izvode se u moderno opremljenim operacijskim salama i na razini najopremljenijih operacijskih sala u SAD-u, Njemačkoj i drugdje. Prepustite se stručnim rukama Poliklinike Bilić Vision za zdrav pogled na život!

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!