Dermalogica Phyto Replenish Oil - dragocjen proizvod za lice

dermalogica, 15435834 10209392236697360 1266051127 n

Dermalogica vam daruje Phyto Replenish Oil!

Ulja za lice postala su nezaobilazan trend u preparativnoj, ali i dekorativnoj kozmetici. Na tržištu postoji mnogo ulja koja osiguravaju hidrataciju i antioksidativnu zaštitu. Većina njih sastoji se od pojedinačnih sastojaka i djelovanja dok samo rijetka sadrže sinergiju phyto ulja i ekstrakata te nude potpunu revitalizaciju kože i uspostavljanje ravnoteže strukturnih lipida u koži lica. Dermalogica Phyto Replenish Oil jedno je od takvih dragocjenih proizvoda.

Dermalogica Phyto Replenish Oil novo je ulje za lice koje sinergijom visokokvalitetnih phyto ulja i ekstrakata koži osigurava nužnu hidrataciju, antioksidativnu zaštitu i neophodno uspostavljanje ravnoteže strukturnih lipida u koži lica. Može se koristiti i za višestruko pojačavanje učinka dnevnih i noćnih hidratantnih krema tako da u njih umiješate samo par kapi prije nanošenja. Rezultati su već nakon dva tjedna zapanjujući.

Dermalogica Phyto Replenish Oil sinergija je najkvalitetnijih phyto ulja i ekstrakata čime uspješno:

  1. Ojačava prirodnu zaštitnu barijeru kože svojim phyto terapeutskim sastojcima

  2. Hidratizira i zaglađuje vidljive dehidracijske linije na koži

  3. Stvara antioksidativni štit koji pomaže u zaštiti od slobodnih radikala

Rezultati ovog ulja postali hit i u dekorativnoj kozmetici

Apsolutni hit u postizanju blistave kože Dermalogica Phyto Replenish Oil je postao nakon što su ga poznati vizažisti počeli miješati s tekućim puderom i dobili fascinantne rezultate. Koža bi postala doslovno blistava sa samo dvije kapi ulja umiješane u tekući puder, a pritom nimalo masna.

Za hidrataciju, zaglađivanje i regeneraciju zaslužna su ulja kamelije i tamanua, ulje chia sjemenki i ekstrakta orhideje te booster hijaluronske kiseline. Sinergijom svih tih sastojaka uz ekstrakte ružmarina, sjemenki suncokreta i riže te mirisnog geranijuma ovo ulje daje izvanserijske rezultate u svakodnevnoj njezi kože.

Posjetite nas i na web stranicama www.dermalogica.hr , Facebooku i Instagramu.

Dobrodošli u Dermalogica obitelj!

 Prati nas na Viber Public Chatu!