Novi film "Putnici" u kinima CineStara!

Preuzmi

Ordinacija.hr vas vodi u kino! Vaš zadatak je odgovoriti na pitanje na kraju članka i uz malo sreće možemo baš vama pokloniti 2x2 ulaznice za novi film Mortena Tylduma "Putnici".

Poklanjamo vam 2x2 kinoulaznice za film "Putnici" koje možete iskoristiti iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 11.1.2017. te isključivo u CineStaru Zagreb (Branimir centar). Sretno!

Zašto biste trebali pogledati ovaj film?

Dvije najveće holivudske glumačke zvijezde današnjice – Jennifer Lawrence (serijal „Igre gladi“, „Američki varalice“, „U dobru i zlu“) i Chris Pratt („Jurski svijet“, „Sedmorica veličanstvenih“) tumače glavne uloge u jednom od najvećih avanturističkih spektakala godine - filmu intrigantne, napete radnje s neočekivanim obratima i prepunom zapanjujućih specijalnih efekata.

Izvorno ime: Passengers

Redatelj: Morten Tyldum

Žanr: akcija, drama, romantični

Uloge: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne

Trajanje filma: 116 minuta

Godina: 2016

Država: SAD

Sadržaj filma:

Tijekom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika bude se devedeset godina prerano, nakon što se brod pokvari. Uskoro se Jim (Chris Pratt) i Aurora (Jennifer Lawrence) suoče s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gdje će uživati u svim blagodatima koje su ikada mogli zamisliti, a nedugo potom pojavljuju se i uzajamne simpatije... Sve dok ne otkriju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti. Uz živote pet tisuća putnika za koje odgovaraju, Jim i Aurora morat će raditi zajedno kako bi ih sve spasili.

Trailer filma možete pogledati ovdje.

 Prati nas na Viber Public Chatu!