Osvojite dječje knjige knjižara Algoritam MK

Dijete učenje razgovor knjiga čitanje majka shutterstock 332376326

Tijekom cijelog mjeseca listopada knjižare Algoritam MK u svrhu poticanja čitanja kod djece organiziraju Mjesec dječje knjige.Ordinacija.hr, kako bi vam pomogla u tome, je u suradnji s Algoritam MK pripremila darivanje u kojem poklanjamo dva atraktivna naslova "Volim mamu" i "Dnevnik mrava Radoslava".

S obzirom na višestruke dobrobiti koje imaju knjige na djecu i njihov razvoj cilj ovog dugogodišnjeg projekta je usađivanje ljubavi prema čitanju kod malih i velikih. Osim više od 700 naslova najboljih domaćih i stranih autora koji su na popustima do 70%, pripremili su za djecu i brojne radionice na kojima se mališani mogu družiti, igrati, učiti nešto o znanosti i proučavati kemijske procese prilagođene njihovom uzrastu.

Probudite ljubav prema knjigama i čitanju kod svojih najmlađih već od najranijeg djetinjstva!

Ordinacija.hr, kako bi vam pomogla u tome, je u suradnji s Algoritam MK pripremila darivanje u kojem poklanjamo dva atraktivna naslova "Volim mamu", dražesnu priču punu ljubavi za sve mališane i njihove mame, te "Dnevnik mrava Radoslava", koji nas podsjeća na sve što djeca mogu i čega se znaju igrati kad ih se pusti da budu ono što jesu.  

 

 Prati nas na Viber Public Chatu!