Pogledajte film "Američki plaćenik"

TLW 00998

Odabrali smo dobitnike 2x2 kino ulaznice za film Američki plaćenik koje možete iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s 11.10., i to isključivo u CineStaru Zagreb (Branimir Centar)

IZVORNO IME: American Assassin
REDATELJ: Michael Cuesta  |  ŽANR: akcijski, triler
ULOGE: Dylan OBrien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Taylor Kitsch
TRAJANJE FILMA: 112 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:
Dva desetljeća nakon Hladnog rata islamistički terorizam je u usponu, a Zamjenik upravitelja za operacije, Thomas Stansfield, okuplja novi tim tajnih agenata – nevidljivih ljudi – koji će se suočiti s tom rastućom prijetnjom u inozemstvu prije nego što ona dosegne američko tlo. Nedugo nakon terorističkog napada na Pan Am Lockerbie, Stansfieldova štićenica, Irene Kennedy, pronalazi savršenog kandidata.

Među tisućama onih koji oplakuju žrtve napada nalazi se Mitch Rapp, student i daroviti sportaš koji želi samo jedno – odmazdu. Nakon šest mjeseci intenzivne obuke Mitch će neprijatelju nanijeti zastrašujuću štetu, ostavljajući za sobom trag mrtvih tijela od Istanbula preko Europe pa sve do Beiruta. Ondje će američkom plaćeniku biti potrebna sva njegova vještina i snalažljivost kako bi preživio taj ratom razoreni grad i njegove smrtonosne terorističke frakciji.

Više o filmu saznajte ovdje

 Prati nas na Viber Public Chatu!