Ljubitelji napetog štiva, pronađite duboki hlad na plaži jer ova dva svjetska hita čitaju se u jednom dahu!

citanje, knjige

Predstavljamo vam dvije nove uspješnice iz Mozaikove biblioteke svjetskih hitova, zbog kojih će vam - unatoč visokim ljetnim temperaturama - niz leđa prolaziti neugodni trnci.

Mnogi od nas ne mogu dočekati godišnji odmor jer, zbog užurbanog životnog tempa, tijekom godine jedva uspijemo odvojiti vrijeme za uživanje u omiljenoj aktivnosti - čitanju knjiga. Ukoliko volite napeto ili jezovito štivo, ova dva naslova pravi su izbor za vas.

1. Henning Mankell: Bijela lavica, 139,00 kn, Mozaik knjiga

Inspektor Kurt Wallander nalazi se pred možda najtežim slučajem u svojoj karijeri. Sve je počelo nestankom jedne švedske posrednice za nekretnine. Mnoge pojedinsti ubrzo počinju ukazivati na paklenu zavjeru međunarodnih razmjera. Wallander slaže cjelovitu sliku i shvaća da više nije riječ o dobrobiti jedne osobe, nego o sudbini stotina tisuća ljudi...

Roman Bijela lavica treći je slučaj istražitelja Kurta Wallandera.

 

 

2. Liz Lawler: Ne budi se, 99,00 kn, Mozaik knjiga

Alex Taylor se probudi zavezana za operacijski stol. Osoba koja stoji pored nje nije njezin liječnik. Prisiljava je na izbor između dva jednako neopisiva zla. Alex se ponovno budi neozlijeđena i nikoga ne može uvjeriti u svoju stravičnu priču. Odbačena od kolega, obitelji i svoga partnera, Alex počinje misliti da gubi razum. Sve dok ne sretne sljedeću žrtvu.

Roman 'Ne budi se' veliki je svjetski hit koji je zarobio srca obožavatelja trilera.

 

 

 

M. R. S.

Foto: Shutterstock

 Prati nas na Viber Public Chatu!