Avon ti poklanja parfem Outspoken Intense by Fergie!

Avon

U današnjem izdanju Mjeseca darivanja Avon nagrađuje dva sretnika, i to parfemom Outspoken Intense by Fergie. Dobra je vijest da uz miris osvajaš i Colour Style ruž za usne standardne veličine, ali u mini pakiranju!

Avonov miris Outspoken Intense by Fergie, razvijen u suradnji s Fergie, američkom glumicom, dizajnericom i pjevačicom grupe Black Eyed Peas, cvjetni je miris s notama voća i neočekivanim, odvažnim završetkom, a utjelovljuje uzbuđenje, energičnost i provokativnost.

k                               Fergie

Gornju notu čine sočna kupina, sjajna karambola i kumquat, tropsko voće slično naranči. Na njih se nadovezuju ljubičasta pasiflora koja daje odvažnost i lepršavost, gardenija te baršunaste latice narančina cvijeta. Donje note čine senzualni mošus uvijen u bijeli jantar i plavi cedar. Karambola podsjeća na šljivu, ananas i limun, dok pasiflora mirisu daje sofisticiranu, ali i odvažnu notu. Istovremeno, mošus naglašava njegovu drvenastu senzualnost.

"Uistinu sam se zabavljala tijekom kreiranja svog prvog mirisa u suradnji s Avonom, dok je proces stvaranja drugog zajedničkog parfema bio još veći doživljaj. Outspoken Intense provokativna je mješavina seksi samouvjerenosti i odvažne ženstvenosti koja izaziva oduševljenje i uzbuđenje osjećaja koji imate kada ste u središtu pozornosti. Uz ovaj miris možete iskusiti trenutno nadahnuće, a to je osjećaj kao nijedan drugi“, rekla je Fergie.

Avon je već surađivao s Fergie pri kreiranju parfema Outspoken by Fergie 2010. godine. Outspoken by Fergie najprodavaniji je miris u povijesti Avona s više od 1,7 milijuna prodanih primjeraka na globalnoj razini. Ujedno je i dobitnik je prestižne nagrade FiFi, svojevrsnog Oscara u svijetu parfema, kao najbolji parfem u kategoriji prvijenaca s potpisom slavnih osoba.

Outspoken Intense by Fergie EDP (50 ml) dostupan je putem Avonovog kataloga.


Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!