Dermalogica otvara naš Mjesec darivanja!

dermalogica

Darujemo vas poklon-paketom najtraženijih proizvoda Dermalogica uz pomoć kojih možete imati čisto, baršunasto mekano lice bez bora. Koje ćemo sretnike razveseliti? Saznajte već sutra!

Poklon-paket Dermalogice "Our favorites" sadrži:

skin hydrating booster

Koncentrirani hidratantni fluid izvrstan i za najsušu kožu. Intenzivno hidratizira žednu kožu i istovremeno zaglađuje i smanjuje sitne bore. Sadrži hijaluronsu kiselinu koja hidratizira kožu i vraća joj elastičnost, pantenol koji obnavlja i hidratizira kožu te ekstrakt algi bogat hranjivim tvarima koji dovodi vlagu u ravnotežu i omekšava kožu. Nanesite na cijelo lice ili lokalno na sitne bore oko očiju i usta.

multivitamin power firm

Suzbijte vidljive bore oko očiju ovim snažnim kompleksom za učvršćivanje koji sadrži vitamine A, C i E antioksidativnivnog i obnavljajućeg djelovanja, silikone koji je štite te ekstrakte crvenih algi. Ne sadrži umjetne mirise i boje. Silikoni se nježno stapaju s kožom, minimaliziraju sitne bore i zaglađuju teksturu kože, a zeleni čaj smiruje iritaciju.

multi-active toner

Lagani sprej za lice osvježava, hidratizira i zaglađuje kožu, priprema ju za pravilno upijanje vlage, a ne sadrži umjetne mirise i boje. Lavanda umiruje i čisti, dok matičnjak i aloe vera hlade i omekšavaju kožu.

daily microfoliant

Ovaj jedinstveni enzimski prah na bazi rižinih mekinja vrši mikrofolijaciju mrtvih stanica kože i trenutno ostavlja kožu glađom i svjetlijom. Ne sadrži umjetne mirise i boje.

Dermalogica our favorites

Ovaj se prah aktivira u kontaktu s vodom i otpušta papain, salicilnu kiselinu i enzime riže koji vrše mikrofolijaciju. Kompleks za posvjetljivanje kože dobiven iz aspergillusa (zelena plijesan), grejpa i slatkog korijena izjednačava pigmentaciju kože, dok iznimno smirujuća mješavina zelenog čaja, ginka i koloidnog zobenog brašna smiruje kožu i ostavlja je izuzetno čistom i osvježenom.

skin hydrating masque

Osvježavajuća hidratantna maska s umreženom hijaluronskom kiselinom i zelenom algom za oporavak suhe i dehidrirane kože. Hidratacija s postupnim otpuštanjem osigurava dugotrajnu mekoću, potiče prirodni faktor vlaženja kože i obnavlja njenu zaštitnu barijeru. Povećava razinu vlage i čini kožu zdravijom i zaglađenijom. Ne sadrži umjetne mirise i boje.

... i ne zaboravite nas lajkati na Facebooku. Nije obavezno, ali je lijepo od vas :)

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!