dotDent zatvara naš Mjesec darivanja

zubi-osmijeh-usne-zubar

Posljednji dan našeg Mjeseca darivanja zatvaramo brinući se o vašem osmijehu! Centar stručnjaka dentalne medicine dotDent daruje tri sretnika tretmanom izbjeljivanja zuba, skidanja zubnih naslaga te pjeskarenjem. Tko će to točno biti? Saznajte u petak 2. siječnja.

Iskustvo, educiranost i stručnost

"Danas svi žele imati lijep osmjeh i zdrave zube bez obzira na godine. Kako bi udovoljili našim pacijentima, dotDent je u svoj rad uveo najnovije materijale i tehnike koji postoji u suvremenoj stomatologiji", otkrila nam je dr. vedrana Braut, specijalist protetike dentalne medicine.

Ordinaciju dotDent osnovala su četiri doktora dentalne medicine, udruživši svoje iskustvo, znanje i komplementarne specijalizacije. Riječ je o ordinaciji srednje veličine, što je za pacijenta najbolji tip ustanove iz više razloga:

  • ordinaciju odlikuju individualni pristup pacijentu i rad bez žurbe, što je u velikim, masovnim ustanovama neizvedivo
  • vrhunska tehnološka opremljenost i obavljanje svih vrsta stomatoloških zahvata, što je izvan dosega malim ordinacijama
  • optimalna eksploatacija moderne i skupe opreme zadržava cijene zahvata na više nego prihvatljivoj razini
  • vedra i opuštena atmosfera nadahnuta je i dugogodišnjim prijateljstvom osnivača ordinacije.

dotDent

Osnivači stomatološke ordinacije dotDent članovi su prestižnih međunarodnih udruga, objavljuju radove u međunarodnim stomatološkim časopisima, permanentno se educiraju u zemlji i inozemstvu te i sami educiraju druge doktore dentalne medicine.

Prepustite im svoje osmijehe s povjerenjem!

... i ne zaboravite Ordinaciju lajkati na Facebooku. Nije obavezno, ali je lijepo od vas :)

 Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!