Iznenadite svoje najmilije klizanjem u srcu Zagreba

nice ice poklon

Klizalište Nice Ice daruje deset čitatelja s po dva poklon bona koji uključuju ulaz na klizalište, najam klizaljki i sat vremena lude zimske zabave.

Ako tražite idealni provod za svoju obitelj, vašoj je potrazi došao kraj! Već drugu godinu za redom klizalište Nice Ice u hladnim zimskim mjesecima predstavlja oazu zabave i rekreacije u samom centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića. Sljedeća će dva i pol mjeseca zimski dani biti vedriji jer će Nice Ice oslikavati osmjehe na licima klizača svih uzrasta. Čekaju vas brojna iznenađenja, nagradne igre i promocije.

U protekloj sezoni tvrtka Partner Relations d.o.o. i tvrtka Velemi d.o.o. osmislili su i realizirali ideju klizališta u samom centru grada, na terasi Oleander hotela The Regent Esplanade. Ideja vodilja bila je oživjeti stari duh Zagreba, vratiti se u vrijeme kada su građani uživali u druženju na trgovima i u parkovima.

Klizalište Nice Ice postalo je omiljeno mjesto okupljanja svih koji se vole zabavljati, a ujedno i rekreirati. Svaki posjetitelj svojim dolaskom na klizalište mogao je, između pregršt raznih ponuda i sadržaja, odabrati kombinaciju po svojoj mjeri. Uz kuhano vino, slastice, dobru glazbu, kostimirane zabave za najmlađe, razne evente i promocije iz tjedna u tjedan su se opravdala očekivanja posjetitelja.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!