Napravite detoksikaciju i riješite se probavnih tegoba uz Marti Farm darove

bol-trbuh-dijeta-grc-mrsavljenje

Marti Farm vas daruje poklon-paketom proizvoda koji su idealni za nadolazeće blagdansko vrijeme kada se konzumiraju velike količine teške hrane. Napravite "generalku" organizma uz Marti Farm poklon-paket koji sadrži proizvode za pomoć vašoj probavi i općem stanju organizma.

U poklon-paketu se nalaze:

  • Enterosgel
  • i say: OSJEĆAJ NADUTOSTI

Enterosgel

Enterosgel je jedinstveni detoksikacijski medicinski proizvod koji na sebe selektivno veže štetne tvari i izbacuje ih iz organizma prirodnim putem. U probavnom sustavu djeluje poput pametne spužve koja naš organizam čisti iznutra i olakšava nas od svih tegoba koje su povezane s prisutnošću štetnih tvari u crijevima. Ona su najveći imunološki organ i patološki proces ili toksične tvari u crijevima mogu dovesti do manifestacije simptoma kao što su alergijske reakcije ili kožne bolesti i na udaljenim organima. Enterosgel djeluje brzo i učinkovito, nema nuspojava i u potpunosti je siguran za sve dobne skupine, pa čak i za malu djecu i trudnice. Zbog svog načina djelovanja preporučuje se kod liječenja cijelog niza različitih stanja i bolesti, ali i kao redovita preventivna detoksikacija organizma!

Marti Farm

i say: OSJEĆAJ NADUTOSTI

i say: OSJEĆAJ NADUTOSTI su medicinski proizvod koji omogućava brzo olakšanje od osjećaja nadutosti i nakupljanja plinova u crijevima. Nadutost je česta nelagoda od koje pati svaka peta osoba, može biti posljedica različitih uzroka, a onaj najčešći je nakupljanje intestinalnih plinova u crijevu što je u ovo blagdansko vrijeme česta pojava. i say: OSJEĆAJ NADUTOSTI djeluje već nakon 20 minuta te je u potpunosti siguran proizvod bez nuspojava. Sadrži simetikon i ulje paprene metvice koje pomaže probavi i popravlja neugodan okus u ustima.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!