Uživaj u spa oazi wellness centra Virtus

virtus

Wellness centar Virtus i Ordinacija.hr nagrađuju dva sretnika poklon bonom vrijednim 500 kuna za program po izboru! Možeš se znojiti u teretani ili na aerobiku, opuštati u spa zoni, revitalizirati masažom ili dobiti prehrambene preporuke. Želimo ti čistu uživanciju u wellness centru Virtus! I ne zaboravi nas lajkati na Facebooku ;)

Wellness klub Virtus prostire se na 650 luksuzno uređenih kvadrata. Smješten je u središtu Zagreba, na adresi Florijana Andrašeca 18, u neposrednoj blizini Ciboninog tornja.

Zamišljen je kao mjesto koje obuhvaća sve sadržaje potrebne za postizanje i očuvanje zdravlja i dobrog izgleda. Svojom bogatom ponudom zadovoljava potrebe za aktivnim odmorom svakog čovjeka koji želi biti zadovoljan sobom.

U wellness klubu Virtus posebna je pažnja usmjerena na pojedinačne potrebe svakog klijenta. Ono po čemu se klub Virtus ističe je strategija individualnog pristupa svakom članu, dijagnostički pregled, izrada plana i optimalnog programa, kontinuirano vođenje i nadgledanje pod budnim okom vrhunskog i stručnog osoblja.

Nositelj wellness projekta je gospodin Pero Kuterovac, profesor kineziologije i glavni trener Hrvatske plivačke reprezentacije, kondicijski trener Hrvatskog akademskog vaterpolo kluba “Mladost” te osobni kondicijski trener brojnih hrvatskih sportaša.

Klub se sastoji od nekoliko zasebnih cjelina. Svaka za sebe ima svoj utjecaj na člana, pružajući mu razne mogućnosti. Riječ je o rekreaciji za građane, spa & relax prostoru, protein šanku te dijagnostici i izradi programa.

Po čemu se wellness klub Virtus razlikuje od drugih?

  • po individualnom pristupu svakom članu
  • po izuzetno stručnom kadru
  • po najvišem nivou higijene prostora
  • po izrazito visokom standardu kvalitete opreme i prostora
  • po kvaliteti usluge.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!