5 savjeta za seks na otvorenom

plaza, kupaci kostim, lijepa zena

Toplije temperature su vas izmamile iz kuće i vrijeme je za otkrivanje skrivenih kutova koji su kao stvoreni za ljubavne aktivnosti. Proljeće, sunce, toplina, priroda... Zvuči kao recept za savršeni seks na otvorenom!

Donosimo vam nekoliko savjeta na što morate obratiti pozornost kako se ne biste vratili kući s kaznenom prijavom ili osipom na leđima.

1. Budite oprezni

Seks na javnom mjestu je prekršaj, to će vam reći svaki policajac (pod uvjetom da ga ne pitate gdje možete kupiti sličnu uniformu jer se baš vaša draga pali na policajce). Međutim, ako vas nitko ne ulovi, onda se u stvari to nije ni dogodilo. Na putu prema vikendici skrenite s glavne ceste i "razgledajte" prirodu. Recite partneru da trebate njegovu pomoć dok rublje stavljate sušiti na terasu zgrade ili se jednostavno ljubite u sjeni drveta.

Osim na mrave i slične kukce, uvijek budite na oprezu od drugih "izletnika", šetača i najviše od svega – male djece. Ovisno o tome gdje se nalazite, razmislite o očekivanim distrakcijama i pripremite se na sve moguće scenarije.

2. Obucite se prikladno

Što se dama tiče – idite linijom manjeg otpora i obucite suknju ili haljinu. Za ekstra bodove nemojte obući gaćice! Što se tiče muškaraca, ne može se puno pomoći, osim što i oni mogu ostaviti donje rublje kod kuće. Poanta je da se možete skinuti i obući u roku keks!

3. Ponesite dekicu

Prekrivač, šatorsko krilo, stara deka ili spužve za plažu bit će vam od velike koristi ako cijenite svoja leđa. Također će vas zaštiti od mrava, kukaca i sićušnih zrnaca pijeska kojih se nemoguće riješiti danima, a mogu biti izrazito bolna kada dospiju u određena mjesta.

4. Na noge lagane

Raznolikosti radi, zaboravite na pod i naslonite se uza deblo, zidić ili nešto slično na što nabasate za vrijeme svog izleta. Do izražaja će doći vaša izdržljivost i jačina mišića nogu i stražnjice, stoga se nemojte upuštati u ovu avanturu ako niste dorasli izazovu.

5. Pripremite se

Uvijek imajte kondome pri ruci. Kondomi su prvo pravilo zaštite za vrijeme seksualnog odnosa. Pazite na svoje zdravlje, pa čak i ako ste žena - budite uvijek spremni i u torbici nosite paketić prezervativa. Kada ste gotovi, nemojte zaboraviti ponijeti "ostatke" sa sobom. Osim što ćete biti pažljivi prema našem planetu, nećete uništiti zadovoljstvo nekom drugom paru koji će možda već sutra nabasati na isto mjesto i poželjeti malo užitka na otvorenom.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!