Greške koje muškarci rade u krevetu

svada, par, dorucak

Prošli ste uvodne spojeve, napatili ste se i konačno ste došli do prvog seksa. Sve ste dobro napravili, pa što bi sada moglo poći krivo? Mnogo toga, ako pitate žene.

Žene vole samouvjerene muškarce – privlačni su jer znaju što žele i s njima nema izmotavanja. Ali s druge strane, mogu ih izluditi nekim greškama koje uporno ponavljaju jer vjeruju da žene vole upravo to što rade. Dobrodošli u malu školu svega što ne znate.

  • Niste se obrijali. Ponekad je trodnevna brada odlika pravog, muževnog i markantnog muškarca, a ponekad ona grebe, peče i pika. Ženska je koža puno osjetljivija nego koža muškaraca, stoga sljedeći put kada vaša draga stenje, promislite stenje li zbog užitka ili boli.
  • Pušete joj u uho. Postoji razlika između erotskog šaputanja prljavih stvari na uho, cuclanja, pa čak i grickanja uške i puhanja kao kad pušete svjećice na torti. Smanjite doživljaj, niste na regati.
  • brijanjeGnječite joj bradavice. Žene shvaćaju da su grudi muška opsesija i kada ih vide ili dodirnu, jednostavno polude. Ne mogu se kontrolirati. Bradavice su izrazito osjetljive, sadrže tisuće i tisuće živčanih završetaka. Budite nježni, nemojte ih tako stiskati!
  • Kratka predigra. Predigra nije samo pet minuta ljubljenja prije seksa. Ne možete očekivati da ste oboje jako uzbuđeni u isto vrijeme, stoga partnerici morate pružiti motivaciju i zapaliti želju u njoj. Osigurajte dovoljno vremena za razbuktavanje strasti. I nemojte ju odmah skinuti! Većina žena osjećat će se preranjivo ako su gole i nimalo uzbuđene.
  • Napad na klitoris. Budite strpljivi i nemojte odmah krenuti u glavu. Vanjska strana spolnih organa prepuna je živčanih završetaka koji će vašoj dragoj pružiti jako puno užitka. Izludit ćete ju poigravanjem s njenim bedrima i preponama. Budite nježni i kreativni. Nećete požaliti.
  • Bacanje korištenog kondoma na pod. Znate koliko žene drže do higijene i čistoće – stvarno ih živcira kada ne bacite korištene kondome, nego ih ostavite na podu, misleći da će se sami baciti. Onaj tko ga je nosio će ga baciti.
  • "I kakav sam bio?". Nemojte postavljati glupa pitanja. Promatrajte njene reakcije i znat ćete kavi ste bili.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!