Isprobajte čari spontanog seksa

seks u prirodi

Ako ste zapeli u kreativnosti ili motivaciji, zaboravite na inhibicije koje imate i prepustite se njegovim čarima.

Spontani seks je začin svakoj vezi: razbija dosadnu rutinu, partneri su iznenađeni što se mogu iznenaditi u spavaćoj sobi (ili bilo gdje drugdje), te čini vođenje ljubavi uzbudljivijim. Ako ste zapeli u kreativnosti ili motivaciji, zaboravite na inhibicije koje imate , nedostatak vremena ili umor i prepustite se njegovim čarima.

  kondomi
 • Shvatite spontani seks kao avanturu. On je začin koji se mora dozirati. Ako ga prakticirate prečesto, oduzet ćete mu privlačnost i "navući se", što će stvoriti povećani negativni učinak pri "običnom" seksu. Ako svaki dan jedete kavijar i pijete šampanjac, prvo ćete svu drugu hranu izbaciti s jelovnika, a nakon nekog vremena kavijar će vam se zgaditi.
 • Probajte seks na nekom mračnom javnom mjestu. Dakako, to je zakonski prekršaj, ali ako vas nitko ne ulovi, onda se u stvari to nije ni dogodilo. Na putu prema vikendici skrenite s glavne ceste i "razgledajte" prirodu. Recite partneru da trebate njegovu pomoć dok rublje stavljate sušiti na terasu zgrade.
 • Uvijek imajte kondome pri ruci. Kondomi su prvo pravilo zaštite za vrijeme seksualnog odnosa. Pazite na svoje zdravlje, pa čak i ako ste žena - budite uvijek spremni i u torbici nosite paketić prezervativa.
 • Spontani seks ne mora podrazumijevati seksualni čin. Probajte se maziti i ljubiti u smočnici ili na balkonu za vrijeme zabave kod prijatelja; partneru šapnite na uho nešto prljavo i dajte mu do znanja što bi sada najradije radili.
 • Pružite partneru/partnerici senzualnu masažu. U hektično doba poslovnog života zaboravili smo na slatke trenutke s početka zaljubljenosti. Prizovite ih u mislima i prionite na posao! Naravno, nemojte tražiti uzvratnu masažu.

  K. Horvat

    Prati nas na Viber Public Chatu!