Izludite ga u krevetu!

Seks, par

Izgradite sjajnu seksualnu vezu i postignite razinu užitka o kojoj ste sanjali. Donosimo vam nekoliko obvezatnih koraka za svaku ženu predanu užitku.

Pričajte prljavo

Bitno je ne prekršiti granicu – ne želite zvučati kao da ste ispali iz nekog pornića, zar ne? Ako niste ekstrovertirana studentica koja se ne libi koristiti mnoge sinonime za svoje i njegove seksi dijelove, probajte se ohrabriti tako da mu za početak šapnete na uho. Izvrstan uvod može biti: "Reci mi što želiš".

Poklonite mu kompliment, recite kako miriše dobro ili kako vas napaljuje u ovoj majici koju nosi. Komunikacija je vrlo bitna u vezi, a kada je seksualnost u pitanju, bez nje nema ničega. Postupno podignite uloge i pohvalite ga za neki potez: "Jako mi se sviđa kada radiš..." 

Recite njegovo ime

Ako usred vođenja ljubavi naglas kažete njegovo ime, ne samo da ćete ga učiniti svojim, nego će se on i osjećati kao da pripada vama. Recite njegovo ime jasno i glasno - tako da zna kako ga želite. Ako želite više uzbuđenja, dodajte njegovo ime uz neku prljavu rečenicu!

Iznenadite ga masažom

Seks je bitan, ali jednako je važno izgraditi intimnu povezanost neovisnu o seksu. To ćete najlakše postići dodirima, maženjem i masiranjem. Ako se vaš muškarac osjeća umorno, napeto ili pod stresom, masaža je idealno oružje za povratak seksualnosti u život.

Sve što vam treba jest ulje za masažu ili losion lagane teksture i par vještih ruku.

Upotrijebite maštu

Ne možete se koncentrirati u krevetu? Kada se prepuštate oralnom seksu, probajte zamisliti svoj omiljeni okus sladoleda i budite pohlepni - kao da je jedni i zadnji na svijetu. Ili se pretvarajte da ste na godišnjem odmoru: na nekom otoku bez telefona, distrakcija i upadica. Tamo možete biti netko drugi i raditi stvari koje ne radite kod kuće. Imate zeleno svjetlo za bolji seks!

Izazivajte

Kada je u pitanju seks, izazivajte i onda još malo izazivajte. Nemojte se žuriti i otkriti sve adute odjednom. Iskoristite moć zavođenja predigrom i produljite vrijeme iščekivanja samog seksa dugim poljupcima na mjestima kojima ne posvećujete dovoljno pažnje.

Ljubite se

Neka usne budu vaše najjače oružje senzualnosti, ne samo za vrijeme predigre, nego i za vrijeme vođenja ljubavi. Ljubljenjem se stvara intimnost, a ona može stvoriti pravi vatromet! Počnite s malim pusama po usnicama i vratu. Grickajte mu ušne resice, ramena, ljubite bradavice. Izazivajte ga prebacivanjem iz četvrte u treću brzinu, pa proslijedite u petu. Koncentrirajte se na osjet i dahom mu dajte do znanja koliko ga želite.

Budite bučni!

Nemojte ga ostaviti da se pita što vam se sviđa ili ne - uzdasima mu recite kada je pogodio pravu stvar. Međutim, nemojte pretjerati i uzdisati kao da snimate sinkronizaciju porno filma - bit će vrlo očito. Dopustite si osjetiti užitak i artikulirajte ga stenjanjem i uzdasima, pa čak i izgovaranjem njegovog imena.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!