Kako upotrijebiti maramu u spavaćoj sobi?

marama, zavodenje, lijepa zena

Zima je gotova, hladni dani su iza nas i bez razmišljanja ste pospremili sve šalove i marame duboko u ormar, sa željom da ih što kasnije vidite. Međutim, donosimo vam nekoliko prijedloga zbog kojih ćete poželjeti čim prije prekopati svoj ormar i iskoristiti ovaj bezvremenski modni dodatak u novu svrhu – za užitak!

Kada su u pitanju seksi igrice, trebat će vam marama ili šal od mekog, podatnog, tankog i nježnog materijala: jednom riječju – svile. Sasvim je nebitno koje je boje, ima li na sebi uzorak leptirića, žirafa, leoparda ili prugice. Međutim, možda će vaša partnerica biti sklonija korištenju marame ako makar pogodite njenu omiljenu boju (ako ste ju uspjeli upamtiti).

  • Sljedeći put kada izađete van, kombinirajte svilenu maramu u svoj outfit, pa kada nastupi vrijeme akcije, diskretno ju skinite, razvežite i primijenite. Elementom iznenađenja ćete pobrati bodove i dodatno ga napaliti.
  • Također možete svog dragog dočekati obavijena samo u poluprozirnu svilenu maramu. Odmah ćete primijetiti reakciju.
  • Za one koji vole uživljavanje u uloge i uniforme i kostime, predlažemo igru haremske robinje i šeika. Zaogrnite se maramom, tijelo ukrasite nanizanim narukvicama, ogrlicama i lančićima, te pokažite kako se pleše trbušni ples.

Veži me!

Iako muškarci vole pokazivati svoju dominantnost u gotovo svemu što rade, pa tako i u seksu, većina smatra ženu koja uzima stvar u svoje ruke neodoljivo privlačnom. Pokažite mu kako mislite ozbiljno: kada se strastveno ljubite, čvrsto ga odgurnite na leđa i zadržite svoj dlan na njegovim prsima malo dulje. Uzmite maramu i omotajte ju oko njegovih zapešća i kreveta ili mu povežite ruke jednu s drugom.

Ovako ćete ga ostaviti bespomoćnim i ranjivim – moći ćete mu raditi što god poželite.

Ugasite svjetlo

Ne doslovce – stvorite privid mraka i slutnje tako da mu maramu zavežete oko očiju. U ovom će položaju vaš dragi također biti podređen, ali u tome je i čar ovakve igrice. S obzirom da mu je osjetilo vida inhibirano, tijelo će se prilagoditi i kompenzirati izoštrenijem drugih osjetila. Iskoristite ovo u svoju korist. Pobrinite se da lijepo mirišete, češće mazno zastenjte, ostavite tragove svog toplog daha na njegovoj koži i izmjenjujte nježne i grube dodire. Malo ga ljubite grubo, pa nježno... Najbolji dio ove igre je što on ne zna kojem ćete se dijelu tijela posvetiti: iznenadite ga!

Masaža

Kada ste goli i uzbuđeni, lagano vucite maramu duž njegovog tijela, neka osjeti mekoću tkanine i lagani dodir na svojoj koži. Prihvatite oba kraja u ruke i maramu omotajte oko njegovog penisa. Lagano ju povlačite gore-dolje i simulirajte kontrakciju, samo pažljivo: ako radite prebrze ili prečvrste pokrete, mogli biste stvoriti prejako trenje i ozlijediti svog muškarca.

Karmen Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!