Otmite ga i odvedite na seksi vikend

seks, par

Čini vam se kako je prošla čitava vječnost nakon ljetovanja, a vi se niste makli iz grada i psihički odmorili od posla. Zaboravili ste na slobodne vikende! Ili još bolje – na slobodne seks vikende!

Spojite ugodno s korisnim i iskoristite sljedeći vikend kako biste napunili (seksualne) baterije. Otmite dragog, recite mu neka se spakira i niti riječi više! Probudite u njemu želju misterioznom i avanturističkom spontanošću. To će sigurno povećati uzbuđenje.

Što vam je potrebno?

Ako sami nemate vikendicu van grada, dobro razmislite imaju li ju vaši rođaci ili prijatelji. Molite, preklinjite ili se nagodite s njima: vi ćete cijelu vikendicu očistiti i provjetriti u zamjenu za jedan vikend.

parAko vas je baš snašla loša sreća i nitko vam ne želi povjeriti ključeve svoje kućice, prosurfajte internetom u potrazi za pansionima koji nude noćenje i doručak. Takav smještaj je puno jeftiniji od hotela, a pansiona ima u svim krajevima lijepe naše – od Istre do Slavonije. Jedini problem na koji ćete možda naići jest prebukiranost. Zato se raspitajte na vrijeme i rezervirajte svoje vikend utočište.

Uvedite jedno pravilo – nema mobitela i posla! Kada stignete na svoju destinaciju, isključite mobitele i niti jednom ne spomenite posao. Neka to bude jedina zabrana ovog vikenda.

Kako se odjenuti?

Uzmite prikladnu odjeću, ako ćete ju uopće nositi (preporučujemo iskoristiti svaki trenutak slobodnog vikenda za revitaliziranje seksualnog života). Dobro se obucite i nosite slojevitu odjeću za vanjske aktivnosti, a spakirajte se posve suprotno za aktivnosti unutar četiri zida.

Iskoristite priliku i ponesite svoj super zavodljiv negliže, čipkasti komplet donjeg rublja ili u čemu se god osjećate seksi.

Ako vikendica/koliba/pansion ima kadu, ponesite pjenu za vruću kupku i zaigrajte se balončićima. Zatražite od partnera neka vam izmasira mirisnim uljem ili vašim omiljenim losionom za tijelo. Uzvratite uslugu i priuštite mu nezaboravnu masažu sa sretnim završetkom.

Nikako nemojte zaboraviti na seksualna pomagala

jagodaOpskrbite se dovoljnom količinom prezervativa (jer je zaštita na prvom mjestu) i ponesite seksi igračke, ako ih imate. Izolirani od vanjskog svijeta, daleko od buke svakodnevice, u vama će proraditi duboko skrivena želja eksperimentiranja i bit ćete spremni na neke nove stvari.

Za svaki slučaj imajte pri ruci svilenu maramu ili kravatu kojom svom partneru zavezati oči ili ruke. Možda se odlučite isprobati neki novi položaj ili se dovoljno ohrabrite uključiti lubrikant u neku seksi igricu.

Sjećate li se scene iz filma "Sedam i pol tjedana" u kojoj Kim Basinger zavodi Mickeyja Rourkea senzualnim namirnicama iz frižidera? Zašto ne biste odigrali svoja dva i pol dana? Ne morate baš imate jagode ili med, možete iskoristiti bilo što iz frižidera – u vašim će rukama čak i naranča postati ultimativno seks voće.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!