Pročitajte mu misli u krevetu

seks, par, krevet

Možemo se šaliti i reći kako muškarcima ne smeta ništa oko seksa – samo da ga ima. Međutim, ipak postoje neke stvari koje bi vam oni htjeli reći, ali ne znaju kako.

Donosimo vam nekoliko savjeta koji bi valjalo imati na umu sljedeći put kada se "pohvatate" s dragim.

Nesigurnost mora nestati

Malo je stvari neprivlačnijih od žene koja je nesigurna u sebe – bez obzira radi li se u krevetu ili izvan njega. Ako volite svoje tijelo i znate kako ste lijepe, bez obzira na širinu bokova, veličinu stražnjice ili manjak grudiju, seks će biti bolji s vašim pozitivnim stavom. Svaki put kada vodite ljubav, sjetite se kako ste privlačne – na kraju krajeva, ne bi bile u ovoj situaciji da netko misli suprotno.

Malo tiše

Neovisno o tome što ste gledali u porno filmovima, glasno stenjanje, deranje, cviljenje i dahtanje nije san svakog muškarca. Sada je vrijeme kada bi muškarci trebali priznati naglas ono što žene govore desetljećima: švedski akcijski filmovi ne dočaravaju stvarne žene, nego služe eskapističkoj maštariji. Ona nema pretjerane veze sa vama, stoga se prestanite "bojati" ovakvih filmova - nisu vam konkurencija.

Većini je ovakvo "glasanje" previše i ponekad može čak djelovati kao distrakcija. Ako želite udovoljiti svom partneru, postoje drugačiji načini!

Komunikacija

Stereotip je reći kako su žene dobre u komuniciranju, a muškarci ne znaju ništa reći i samo šute. Kada je u pitanju seks i što vam se sviđa, žene su te koje odjednom postanu tihe i boje se išta reći.

Budite svjesni da vaš partner neće nekim čudom i novopronađenom sposobnošću telepatije razumjeti što vam se sviđa u krevetu, jer se preferencije razlikuju od osobe do osobe. Osigurajte si puno užitka i podijelite svoje želje s njim. Sam razgovor o seksu može djelovati uzbuđujuće, a ako ga pohvalite za neki «potez» kojim se iskazao, vaš će partner biti široke ruke.

Multitaskingu nije mjesto u krevetu

"Sexy time" je vrijeme koje pripada samo vama i vašem muškarcu: posvetite se njemu i sebi, nikako ne u isto vrijeme najnovijoj epizodi Kućanica. Na kraju krajeva, vama se ne bi svidjelo da ga uhvatite kako između poljubaca provjerava rezultat utakmice na TV-u!

Ako imate televizor u spavaćoj sobi – krajnje je vrijeme da ga izbacite van, a ako se mazite u dnevnom boravku, isključite ton i ne obraćajte pozornost na program. Ipak je zanimljiviji onaj uživo!

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!