Raspalite mu maštu u 5 koraka

par-seks-veza-ljubav-6

Ako tragate za uzbuđenjem u spavaćoj sobi, možda vam mogu pomoći savjeti seksperta!

Nakit nije samo za izlazak

Raspalite mu maštu i učinite pogled na vašem tijelu gotovo neizdrživim tako da na sebe stavite samo nakit. Ljubite mu vrat i škakljajte prsa dugim visećim naušnicama i nanižite narukvice na ruke, te tako dodajte svojim pokretima zavodljivi ritam. Za pun pogodak skinite ogrlicu i nježno ju kotrljajte po njegovom tijelu. Posvetite više vremena preponama i penisu.

Budite glavna!

Ne predlažemo igranje uloga u kojoj ste vi domina, a vaš dragi je podanik (ukoliko ste spremni na ovu seksi igricu, samo dajte!), nego savjetujemo da vi budete osoba od akcije. Preuzmite inicijativu, jer prema anketi portala Redbookmag, upravo je ovo glavna maštarija većine ispitanih muškaraca.

Iznenadite ga kada dođe kući: bez riječi mu uzmite kaput i torbu, te ih bacite na pod. Povucite ga za ruku i odvedite do naslonjača. Posjednite ga, natočite mu piće, a svo to vrijeme se mačkasto izvijajte u uskoj odjeći i visokim petama. Uspjeh vam je zagarantiran!

Upotrijebite prste

Nemojte "parkirati" svoje prste u njegovu kosu dok vodite ljubav ili na leđa, kao da se držite za Supermana u letu. Slobodno istražite njegovo tijelo prstima i posvetite se svakom centimetru. Bez obzira što je koža muškaraca tvrđa nego kod žena, i ona je prekrivena živčanim završetcima. Mazite ga, tapkajte jagodicama, blago češkajte noktima i povremeno stisnite "aktivne" dijelove tijela, kao što je stražnjica.

Pet do dvanaest!

Privucite mu pažnju petnaestak minuta prije nego što morate ići na posao. Približite mu se jako blizu, poljubite ga intenzivno i strastveno i šapnite na uho kako ne možete čekati. Ovo je idealno vrijeme za jedan "kviki" na kauču dnevne sobe, u kuhinji na radnom stolu ili uza zid.

Seksi snovi se mogu ostvariti

Ako ste se probudili i iznenadili kako ste sanjali seksi san, nemojte potratiti ovu seksualnu energiju. Mazno probudite svog dragog i dajte mu do znanja što vam je na pameti. Dobit ćete bodove jer ste preuzeli inicijativu i napravit ćete nešto neuobičajeno. Ovo će vam sigurno zapamtiti i vratiti milo za drago.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!