Seksom protiv hladnoće

zavodenje, seks, striptiz, lapdance, stikla, mastarija

Imate želju za seksom, ali kada shvatite koliko je hladno u stanu, krv vam ne počne ubrzano kolati tijelom, nego se sledi!

Hladnoća je jedan od težih prekršaja u spavaćoj sobi. Ne smijete joj dopustiti ulaz, preneseno, ali ni doslovno. Osim što možete povećati temperaturu na termometru, predlažemo par načina kako se zagrijati i pripremiti za užitak.

Seks ispod popluna

Možda ne spadate u kategoriju sramežljivih osoba koje se vole seksati u mraku i žele svaki komadić svoga tijela pokriti, no pred zimom nemate izbora. Prisjetite se kako je to izgledalo kada ste bili mlađi i nesigurniji i zagrlite se ispod popluna!

Nakon nekog vremena, stvari će se zahuktati i više vam neće trebati ni poplun, ni deka, ni odjeća...

Seks pod tušem

Zašto biste se tuširali odvojeno, ako to možete napraviti zajedno? Osim što ćete uštedjeti vodu, brže ćete se zagrijati i dobro zabaviti.

Pustite toplu vodu neka teče i dopustite pari da ispuni prostor kupaonice. Pozovite dragog da vam se pridruži ispod tuša i pomogne nasapunati leđa, stražnjicu noge... Zatim sve mora isprati. Iskoristite tuširanje kao seksi predigru i priuštite si seks u vreloj kupaonici.

Pazite na mokre površine i proučite tehniku: Jeste li probali seks pod tušem?

Obucite se... za skidanje

Sastavni dio striptiza je skidanje odjeće, dio po dio. Pretvorite hladnoću u izazovni ples kojim ćete napaliti svog muškarca i priuštiti mu puno materijala za buduća sanjarenja.

Pripremite teren svjećicama s mirisnim uljem koje će stvoriti pravu senzualnu atmosferu.

Naravno, odjeća koju trebate odabrati nikako ne smije uključivati trenirku, majicu ili štucne. Mislite seksi: halteri, samostojeće čarape, senzualni komplet grudnjaka i gaćica, negliže, a sve to zaogrnite balonerom i obucite štikle. Dobit ćete pravu seksi zavodnicu! Za potpuni touch se izazovno našminkajte, a oko vrata nanižite bisere. Njih opet možete iskoristiti za seksi igricu.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!