Što sve može povećati želju za seksom?

seks, seks na podu, par

Afrodizijak može biti hrana, piće ili miris, ali postoje i druge stvari za koje se smatra da potiču seksualnu želju...

Istraživanja o aktivnostima koje će pojačati seksualnu želju pojavljuje se stalno i donose nove informacije koje biste možda trebali isprobati.

1. Tv prijemnik u spavaćoj sobi
Nedavna studija zaključuje da parovi koji u spavačoj sobi imaju tv prijemnike imaju duplo bolji seks od onih koji ga nemaju! Studija također dodaje informaciju da zasluge idu i "zločestim" filmovima. Naime, 37 posto partnera priznaje to malo "grešno zadovoljstvo", a 29 posto ispitanika kaže da do odnosa dođe usred gledanja dosadne serije.

2. Povišica
Jedna studija objavljena u časopisu International Journal of Manpower, u kojemu je sudjelovalo oko 6000 ispitanika, bavila se pitanjem koliko se puta tjedno stanovnici Grčke "seksaju". U istraživanje su uključili i podatke o tome koliko ispitanici zarađuju. Prema rezultatima se može zaključiti da ispitanici koji zarađuju minimalno oko 5 posto više od ostatalij ispitanika, u seksulane odnose se upuštaju i do 4 puta češće. čini se da je istina da briga oko plačanja računa ubija seksualnu želju...

3. Planiranje adrenalinskih aktivnosti
Većeras izostavite odlazak u kino ili većeru kod prijatelja, planirajte s partnerom neku od aktivnosti koju još niste isprobali, nešto uzbudljivo! Studija objavljena u časopisu Archives of Sexual Behavior zaključuje da spomenute aktivnosti jačaju rad živčanog sustava i srca na način koji imitira seksualno uzbuđenje.

A. A.

 Prati nas na Viber Public Chatu!