Što znače seksi snovi?

par-saputanja-seks

Snovi su čudnovata i čudesna stvar koja nam obogaćuje život ako ih se sjećamo.

Među nebrojeno mnogo uobičajenih prožvakanih dnevnih situacija koje odvrtimo u glavi po noći, tu i tamo se dogodi da sanjamo seksualno nabijene snove. Može vas preneraziti činjenica da ste se sinoć (u svojoj glavi, makar) poseksali s kolegom koji vas uopće ne zanima ili ste se ponovno našli u naručju bivšeg. Ali snovi ne moraju biti toliko očigledni.

striptizNjihovo značenje je izrazito kompleksno i ne može se objasniti sanjaricama ili doslovnom interpretacijom. Snovi nam mogu otkriti naš stvarni odnos prema nekome ili nečemu ili mogu biti u prenesenom značenju. Naravno, seksi snovi ne moraju nužno imati veze sa seksom. Ponekad oni mogu označavati borbu za kontrolom u vezi ili odnosu.

Kada smo budni, podsvijest čuva naše želje, strahove, strepnje ili bolna sjećanja daleko od svjesnog dijela mozga. Noću, kada se bacimo pod pokrivače, podsvjesno izlazi van u obliku snova. Dublji dijelovi mozga oslobođeni su dnevnih inhibicija, te doslovce puštaju mašti na volju. U svojim snovima možemo napraviti što god želimo.

Naravno, snovi su jedinstveni za svaku osobu i ne mora nužno značiti da se ove interpretacije uvijek odnose upravo na vas. No, možemo odrediti određeni uzorak.

Iznenađujuće je ako sanjamo seksi san, a glavni akter je netko tko nas uopće ne privlači. To može biti bilo tko: kolega, susjed, statist iz reklame koju gledate svaki dan. Nemojte se brinuti, taj san ne znači da su se oženjeni šef ili neugledni susjed ušuljali u vaše srce, usprkos preprekama. Često, ovakva vrsta sna označava borbu za kontrolu. Vi ne želite seks s tom osobom, nego se s njima pomiriti i surađivati. Možda se šef često dere ili vas ne cijeni koliko bi trebao. Možda susjed uvijek parkira na vašem mjestu ili je preglasan.

Također, ovakav san može označavati vaše niže samopouzdanje u odnosu s tom osobom.

Grupni seks

Sljedeća vrsta seksi snova su snovi o grupnom seksu. Ako ste sanjali akciju s nekoliko partnera, to ne znači da bi trebali pokrenuti produkcijsku kuću za odrasle. Moguće je da je vaš seksualni život zapao u rutinu ili niste više jednako zadovoljni kao prije, pa se želite odati nekom stupnju eksperimentiranja. S druge strane, ako ste osjećali tjeskobu, onda takav san može označavati da se bojite pritiska kojeg netko vrši na vas.

seksNa posljetku, seks s bivšim je najčešća vrsta seksi snova. Ako ste započeli novu vezu, možda ćete se osjećati posramljeno ili se propitivati: Koga zapravo želite: sadašnjeg ili bivšeg? Ako vas je u snu partner uhvatio in flagranti s bivšim, onda vjerojatno još gajite nekakve osjećaje prema ekseru. Ako je vaš preljub ostao neotkriven, moguće je da se samo prisjećate ugode ili naslade koju ste nekada okusili.

Jedina situacija u kojoj bi se lampica trebala upaliti u vašoj glavi jest kada svako malo sanjate seks s bivšim. To znači da se niste u potpunosti riješili svih osjećaja prema njemu i ne možete nastaviti dalje bez njega.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!