Tabui koji seks čine nezaboravnim

seks

Ako je daleko od uobičajene misionarske poze - njemu će se dopasti. Muškarce često privlače izazovi i sve ono što inače ne mogu imati.

Ako ste u kvalitetnoj vezi on će s vama podijeliti svoje seksualne fantazije i tajne. Možda će ga biti i sram njegovih vlastitih želja - osobito ako one nisu konvencionalne.

SeksNaravno, za svakog se razlikuje normalno od tabua. Za neke su i male promjene već "blasfemične", dok za neke uistinu nema tabua. Bez obzira na to u koju "grupu" vi spadate, ovdje ćete saznati muške tajne želje koje ga uzbuđuju...

Seksi tajna br. 1 - Muškarci su vizualni tipovi ljudi

On vas ponekad samo želi promatrati i uživati u "predstavi". Ovo se može odnositi na to da vas gleda kako za njega izvodite striptiz, kako se dodirujete, kako se samozadovoljavate... I ispuštajte zvukove zadovoljstva, uzdišite duboko, "prljavo" mu govorite... Ovo pokazuje da vam je ugodno u vlastitom tijelu, da niste neka ukočena puritanka koja se ne  može opustiti i uživati. Zapamtite - vaše uzbuđenje je i njegovo uzbuđenje. Ako se možete riješiti inhibicija i uživati u vlastitim milovanjima - čak se i možda pretvarati da vas nitko ne gleda - on će se totalno napaliti i uživati u izazovu da se mora strpiti sve dok ne dođe red na njega.

Seksi tajna br. 2 - Analni seks

Za mnoge parove analni seks je tabu tema. A osobito za nove parove, kojima u prvim rundama uzavrelih strasti još ne pada na pamet iskušati i "stražnja vrata". Ovo možda nije nešto što biste odmah željeli s nekim isprobati, no prije ili kasnije, kada već postoji stalna veza i redoviti spolni odnosi, on je spreman za malo različitosti.

Za analni seks potrebno je puno povjerenja među partnerima, dobar lubrikant i naravno za početak - kretanje polako (ako krene pregrubo, samo mu recite da uspori). Svaki normalan muškarac ne uživa u tome da ženi nanosi bol,  baš suprotno - pali ih vaš užitak. Prije svega opustite se. Ako se prepustite, ostavite čednost pred vratima i predate se instinktima i požudi, možda vam se i dopadne to što vam on nudi.

SeksSeksi tajna br. 3. - Fetiši

Ako ste u dugoj predanoj vezi, već znate što vas oboje pali (iako biste se začudili koliko parova zapravo nije iskreno do kraja što se njihovih fetiša tiče, jer misle da ih partner/ica neće razumjeti). Ako pak ste u friškoj vezi, moguće da još niste o tome razgovarali, a upravo ćete razgovorom saznati njegove tajne maštarije. U ovoj situaciji konverzacija puno znači, jer ćete saznati za čime sve mašta, dok će on saznati koliko ste vi spremni daleko ići. Budite otvorenog uma i pokušajte jedno drugom ispuniti seksualne fantazije.

Seksi ideja br. 4 - Budite žena iz njegovih snova - doslovce

Pričekajte dok ne zaspi i onda krenite u  akciju. Vjerujete nam koliko god će čvrsto spavati, jedan dio njegovog tijela bit će spreman za akciju čim ga dotaknete. On će biti poput plastelina u vašim rukama i ovo iskustvo bi moglo biti pomalo nadrealno za njega. Možda se neće do kraja probuditi, ali će obožavati svoj seksi san u kojem je ste glavna glumica upravo vi. Ako je kasno i mračno, a on je pospan, možda neće niti znati gdje završava san i počinje stvarnost, ali mu neće biti niti toliko stalo. Cijenit će vašu inicijativu i idući se dan probuditi s osmjehom na licu.

Izvor: Žena.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!