Top 20 parfema koji obaraju s nogu

parfem

Ako više ne znate na koji način privući njegovu pažnju, a probali ste sve od zavodljivih pogleda do dubokog dekoltea, probajte sa Chanelom 5!

Prema anketi provedenoj u Velikoj Britaniji, muškarci najviše padaju na parfem Chanel 5. Ovaj je miris proslavila američka seks bomba Marilyn Monroe kada je novinarima rekla kako spava ogrnuta samo kapljicama svog omiljenog parfema, a čini se kako njegova popularnost ne jenjava desetljećima poslije.

Čak je svaka deseta ispitana Britanki izjavila kako je nosila upravo ovaj parfem kada je upoznala svog suđenog muškarca. Zar to nije prava formula uspjeha?!

parfemiKako bismo vam osigurali najbolje rezultate kod komada, donosimo vam puni popis mirisa koji osvajaju na prvo mirisanje.

Na drugom se mjestu udobno smjestio Be Delicious kuće DKNY, a slijedi ga parfem Ghost. Na trećem j mjestu dugogodišnji klasik Eternity Calvina Kleina, dok je Hugo Woman (Hugo Boss) peti parfem zbog kojeg će muškarci poluditi za vama.

"Parfemi su oduvijek mogli stvoriti atmosferu, a žene ga koriste kako bi dodale novu dimenziju svom izgledu i stvorile osjećaj mističnosti", tvrdi Steve Jebson, komercijalni direktor drogerije Superdrug koja je provela istraživanje.

Anketa je uključila 3.000 žena, od kojih je 85 posto dobilo kompliment od muškarca zbog mirisa koji su nosile. Dvije trećine tvrdi kako su im potpuni stranci prišli i pohvalili njihov izbor parfema.

Ako još nemate svoj omiljeni miris, predlažemo da izaberete jedan sa popisa – možda upravo njime osvojite onog zgodnog susjeda koji vam ne da zaspati!

20 parfema koji najbolje osvajaju:

1.  Chanel No 5 - Chanelparfem

2.  Be Delicious - DKNY

3.  Ghost - Ghost

4.  Eternity for Women - Calvin Klein

5.  Hugo Woman - Hugo

6.  Classique - Jean Paul Gaultier

7.  Cool Water Women - Davidoff

8.  Angel - Thierry Mugler

9.  Anais Anais - Cacharel 

10. Obsession - Calvin Klein

11. Touch of Pink - Lacoste

12. DKNY Delicious Night

parfem13. Miss Dior Cherie - Christian Dior

14. 212 Sexy for Women - Carolina Herrera

15. Diamonds - Emporio Armani

16. Cerutti - 1881

17. Classic She - Emporio Armani

18. Daisy - Marc Jacobs

19. Pure Poison for Women - Christian Dior

20. Prada - Prada

K. H.

 Prati nas na Viber Public Chatu!