Zavedite ga senzualnim plesom oko štange

striptiz stanga

S vremena na vrijeme potrebno je učiniti nešto novo ili drugačije kako biste vezu održali svježom i svako malo raspirili strasti u spavaćoj sobi.

Zavođenje putem štange za plesanje je idealni način! Iznenadite partnera svojom otvorenošću za eksperimentiranje, jednako kao i fizičkom spremom.

Štanga za plesanje inače je sastavni dio striptiz točke, no pretjerano je reći kako svaka žena koja se upusti u ovakav ples nužno mora biti striptizeta. Kako bi izbjegli korištenje riječi striptiz, kreatori novog stila vježbanja i zavođenja odlučili su se ovu ljubavnu disciplinu jednostavno nazvati S-faktor.

Striptizom ćete pomutiti um svog dragog: neće moći vjerovati svojim očima. Prebacite nešto što je rezervirano za filmove i striptiz klubove direktno u vašu sobu i spremite se na dugu i vruću noć.

Ako se pravilno izvede, striptiz oko štange može biti pravi začin veze. Pokažite partneru kako ste spremne probati nešto novo i da ste otvorene prema novim iskustvima i ovaj vas čin može dublje povezati. Partner će dobiti želju zauzvrat ispuniti neku vašu skrivenu fantaziju. Zaista vrijedi pokušati, zar ne?

Zavođenje nije samo način na koji ćete dovući partnera u krevet, nego zadržavanje interesa i pažnje na vama.

Za ples oko štange ćete trebati prijenosni stup koji se lako može instalirati bilo gdje, zavodljivu odjeću (po mogućnosti fini komplet senzualnog donjeg rublja), cipele s visokom potpeticom ako možete na njima izvoditi vratolomije i ubojiti osmijeh.

Nas tržištu postoje mnogi priručnici koji vas uče osnovama i naprednim elementima plesa na štangi, u obliku knjiga i DVD-ova. Ako ste se istrošili kupnjom stupa i lijepog kompleta donjeg rublja, uvijek možete potražiti neki video vodič na YouTube servisu.

striptizVažno je za napomenuti kako je ples oko štange fizički zahtjevan i ne može ga bilo tko izvoditi. Naravno, ne morate biti gimnastičarka, ali svakako morate vladati svojim mišićima. Također ne morate izvoditi zamršene elemente poput vrtnje oko štange dok vam je samo jedna noga zamotana oko stupa.

Osim zavodljivog kompleta donjeg rublja (crveno je uvijek najbolji izbor), našminkajte se kao da izlazite van i namirišite parfemom koji ga izluđuje. Nanesite malo parfema na vrat, zapešća, u dekolte i na stražnju stranu koljena. Sljedeći put kada ga partner osjeti na vama, u misli će mu uskočiti slika vas kako plešete oko striptiz štange!

Kada vaš dragi stigne kući, bez riječi ga posjednite na stolac ispred štange, natočite mu piće i pustite glazbu. Sada je vrijeme da mu pomutite pamet. Budite ženstveni, sporo se krećite, zabacujte kosu, okrenite mu leđa i pogledajte ga preko ramena. Maznim pokretima se izvijajte u krug oko štange, polako se čučnite, pa se dignite tako da prvo guzom zamahnete prema gore, a onda ostatkom tijela.

Ako trebate inspiraciju, provjerite kako to rade stručnjaci koji predaju S-faktor.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!