Zavedite ga sitnim detaljima

andeo, krila, donje rublje, zavodenje

Komadi odjeće koje nosite ili strateški postavljene kapljice parfema vas mogu transformirati iz pitome žene u raskošnu zavodnicu u tren oka.

Naučite ovladati svim znakovima zavođenja kako biste se osjećali seksi i partneru poslali pozivnicu za vruću igru.

Uložite u komplet senzualnog donjeg rublja

Tko može odoljeti crnoj čipki ili vatrenom push-up crvenom kompletu grudnjaka i pametno izrezanih gaćica? Zaobiđite tange i pomutite mu razum Brazilkama. Već zadnjih godinu dana svi bruje o korzetima koji naglašavaju struk i obline. Ako ga može isfurati Beyonce, onda možete i vi! Jest će vam iz ruke.

Smokey eyes za privatnu zabavu

Ne morate nužno izaći van nakon što se sredite. Iako muškarci tvrde kako im smeta višak šminke na vašem licu, uglavnom se ne bune kada je ona dio metode zavođenja. Oči obrubite crnom olovkom koju razmažite i dodajte tamno sjenilo. Ovim jednostavnim korakom i same sebi izgledate seksi!

Manikura

Redovita briga oko noktiju naglašava vašu estetsku stranu, a crveni lak za nokte (upakiran s crvenim ružem) je pravo oružje zavođenja. Svaki predmet koji dotaknete (khm) ili mazite izgledat će elegantno i graciozno, dodajući senzualniju dimenziju vođenju ljubav.

Probajte njegovu odjeću

Prema nekim anketama, muškarci vole kada se ujutro probudite u njihovoj majici koja na vama izgleda kao XXL spavaćica, a ne "slim fit" pidžama. Obucite jednu od njegovih košulja na golo tijelo, zavrnite rukave i nabacite cipele s visokim potpeticama. Kada se vaš dragi pojavi na vidiku, bez riječi mu skinite kravatu i zavežite oko svoga vrata. Ovakvo će ga poigravanje izludjeti, a vi ga još malo držite na mukama.

Raspustite kosu

Ako često kosu skupljate u rep ili ju peglate do savršenstva, zaboravite na sve preparate i kozmetička pomagala bar na jedan dan. Osušite kosu tako da ju promrsite prstima i dopustite zraku da se pobrine za nju. Rezultat će biti nepripitomljena, divlja i raštrkana kosa s kojom ćete se osjećati slobodnije – baš kao na ljetovanju. A znamo kakav je seks na ljetovanju...

Crveni ruž

Već smo spomenuli moć zavodljive šminke koja zaustavlja pogled (crvena boja na semaforu nije bez veze odabrana), a crveni ruž odvaja creme de la creme od ostatka. Modni dizajneri su najavili povratak ovog simbola ženstvenosti na velika vrata, a vi njime možete otvoriti vrata od spavaće sobe. Kako bi rezultat bio senzualniji, neka vas vaš dragi vidi kako nanosite ruž. Napućite usnice, malo zinite i tapkajte boju. Pogledajte ga preko ramena i pozovite k` sebi.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!