Znate li ga izluditi u krevetu?

sexy zena halteri, seks

Želite li svom partneru prirediti nezaboravni seksualni užitak? Donosimo isprobane savjete uz koje će vaš muškarac doživjeti vatromet duginih boja!

1. Muškarce stimulira vizualno. Seksi donje rublje koje klizi s vašeg tijela, dobitna je formula. Frajeri jednostavno obožavaju vidjeti svoju, oskudno odjevenu, djevojku u primamljivim pozama. Žene se po ovom pitanju razlikuju od muškaraca. Njihovo tijelo češće reagira na čujne i osjetilne podražaje. Stoga nemojte gasiti svjetlo – to bi ga moglo potpuno ohladiti.

2. Pitajte ga što voli. Muškarci su u većini slučajeva otvorena bića. Stoga će vaš muškarac vrlo rado razgovarati o seksi stvarima u kojima uživa – propitivanje možete odraditi uz čašu vina ili u spavaćoj sobi. Ponekad je o toj temi lakše razgovarati kad se napetost već osjeća u zraku. Obavite taj razovor na vrijeme, kako ne biste, nakon nekoliko mjeseci, saznali da ono što ste mu radili nije bilo ono što je htio.

Činite to nježno3. Činite to nježno. Neka vaš dodir bude nježan. Grubo "baratanje" određenim dijelovima muškog tijela može biti vrlo bolno, pogotovo u samom početku. Većina muškaraca uživa u oralnom seksu, međutim ima i iznimaka. Istražite što on misli o toj ideji prije no što se spustite na koljena.

I zapamtite, zubi mogu uzrokovati bolne ozlijede - stoga, oprez!

4. Stani/Kreni. Seksualni susret ne smije nalikovati trčanju na pokretnoj traci. Krenite polako. Vrlo je poticajno usporiti seksualnu stimulaciju prije orgazma i tada početi sve ispočetka. Brojni muškarci dožive snažniji oragnizam kad znaju da će se partnerica potruditi oko njih.

5. Nježno milovanje penisa i bradavica može biti vrlo stimulirajuće. Koristite ruke, usta i vlastite bradavice. Upitajte ga bi li želio čvršći dodir – nemojte sami pretpostavljati njegove želje.

6. Ljubljenje može biti vrlo uzbuđujuće. Započnite nježno. Istraživanje jezikom nastavite u istoj maniri.

7. Ne podcjenjujte moć sugestije. Opisujte što biste mu voljeli raditi. Nazovite ga usred radne večere i svojim ga seksi glasom natjerajte da vam dotrči u zagrljaj. Muškarci obožavaju kad im žena "prede" preko telefonske žice.


K. Ramić

 Prati nas na Viber Public Chatu!