Znate li što nikako ne smijete napraviti u krevetu?

par-seks-krevet5

Koja je najgora stvar koju možete napraviti u tuđem krevetu prvu noć kada završite skupa?

Prvi ljubavni susret vrijeme je kada frcaju iskre. Strast vas obuzme i ako joj se prepustite, zaboravit ćete na sve oko sebe... Sve do trenutka kada je na redu prvo spavanje u krevetu stranca. Tek tada primjećujete stvari oko sebe. Što vas može izbaciti iz takta?

Prema najnovijem engleskom istraživanju, u kojem je sudjelovalo preko 2000 osoba, najgora stvar koju možete napraviti u tuđem krevetu prvu noć kada završite skupa je – previše se maziti! Tako bar misli 41 posto ispitanika, dok su prljave plahte "prekršaj" u krevetu za 36 posto ispitanika. Nimalo čudno, na trećem mjestu najgorih navika zasjelo je hrkanje, koje je problem za 33 posto osoba.

Ako imate naviku navlačiti prekrivač na svoju stranu kreveta i svojatati ga, tada se sigurno ne biste dobro složili s 28 posto ispitanika, dok su nekontrolirane tjelesne funkcije, poput podrigivanje ili ispuštanja vjetrova, glavni izvor nezadovoljstva za 26 posto ispitanika. Zanimljivo među posljednjim ispitanicima je bilo najviše muškaraca koje je negativno iznenadilo upražnjavanje tjelesnih funkcija (njih 51 posto), dok je prekomjerno i pretjerano maženje bilo problem za 61 posto dama, usporedno s 39 posto muškaraca).

Tvrtka Ergoflex, koja se bavi proizvodnjom madraca i koja je naručila ovo istraživanje, također je zamolila ispitanike da podijele neke anegdote iz spavaće sobe. Zabilježen je prigovor 23-godišnjeg muškarca koji je jednom prilikom krevet dijelio s djevojkom i njenih 30 plišanih prijatelja. S druge strane, jedna 30-godišnja Londončanka prenerazila se kad je u partnerovom krevetu pronašla par tuđih ženskih gaćica!

K. Pužar

 Prati nas na Viber Public Chatu!