Kako prestati pušiti? Naručite psihoterapeutski CD

pusenje-cigareta-zena1-lijepa

Naručite Alfa Victus program za odvikavanje od pušenja. Psihoterapeutski CD slušajte u udobnosti svoja četiri zida i osnažite se za život bez cigareta!

Štetni učinci pušenja nisu tajna

Mnoga su istraživanja dokazala kako pušenje cigareta može dovesti do raznih ozbiljnih bolesti: ono je povezano s razvojem senilne makularne degeneracije oka (najčešćeg uzroka sljepoće), upale oka uveitisa, krvožilnim bolestima, kolorektalnim karcinomom, rakom dojke, rakom prostate, rakom ustiju, Alzheimerovom bolesti, gubitkom sluha, a također je potvrđeno kako pušenje oštećuje spermije.

Do 2015. godine cigarete će odnositi 6,5 milijuna života godišnje, što je 50 posto više nego AIDS, upozorili su znanstvenici Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Recite čvrsto STOP pušenju! Preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem i učinite nešto za boljitak svoje okoline.

Iako mnogi koji su pokušali prestati pušiti mogu posvjedočiti kako su bili na kraju s živcima, stručnjaci tvrde da gašenje cigarete jednom zauvijek poboljšava raspoloženje i ublažava depresiju. Jednako tako, osobe koje su nastavile pušiti nakon pokušaja prestanka u većoj su se mjeri osjećale depresivno.

Alfa Victus program na CD-u

Ako ste probali s gumama za žvakanje koje sadrže nikotin, flasterima, hipnozom, pa čak i klasičnom apstinencijom i niste nigdje dospjeli, za vas imamo pravo rješenje: Alfa Victus programe na psihoterapijskim CD-ima!

dr. Vlatko Kalapoš, E.M.

Učinci ovog programa su fascinantni i za nekoliko tjedana slušajući CD možete promijeniti loše navike, osnažiti se i ugasiti cigaretu jednom zauvijek. Svaki CD traje 40 minuta i sluša se u opuštenom stanju, znači u sjedećem ili ležećem položaju, a nipošto za vrijeme vožnje ili vježbanja. Prije početka terapije potrebno je usamiti se, isključiti vanjske podražaje i zatvoriti oči. U tijeku trajanja CD-a tijelo se potpuno opusti, sve naredbe dopiru direktno u podsvijest i nakon terapije osoba se osjeća preporođeno.

Program odvikavanja od pušenja je za vas pripremio dr. Vlatko Kalapoš, E.M., vodeći stručnjak za osobni razvoj u regiji, doktor energetske medicine, psiho-energoterapeut i kromoterapeut, čiju kolumne "Tajne naše podsvijesti" imate priliku redovito čitati i na portalu Ordinacija.

"Alfa Victus program" preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija.

Odvikavanje od pušenja 

Ugasite cigaretu jednom zauvijek i ustrajte u tome. CD možete naručiti u našem Webshopu: Alfa Victus.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!