Omiljene boje otkrivaju naše osjećaje

Prijateljice, djevojke, boje

Znanstvenici otkrivaju da ljudi biraju svoju omiljenu boju prema osjećajima, a ne očima. Omiljena boja odražava i predstavlja vašu osobnost. Pogledajte koja boja odgovara kojem karakteru.

Žuta: Odaje optimističnu i osjećajnu osobu punu temperamenta i smisla za humor. Ovo vrijedi i za sve svijetlonarančaste nijanse.

Crvena: Simbolizira dinamiku. Samo za snažne tipove! Oni vole uživati punom snagom u životu, vrlo su aktivni i dinamični. Imaju puno energije i često nije jednostavno živjeti s njima.

Plava: Plavi tipovi su odani i spremni pomoći. Vrlo su racionalni i uravnoteženi. Smireni su i staloženi. Na njih se možete osloniti i povjeriti im se.

Zelena: To je boja prirode. Optimistične osobe, vesele naravi i pune životne radosti. Otvorene i spontane snažno iskazuju osjećaje.

Ljubičasta: Posjeduju unutrašnju snagu. Kreativni su i često fascinirani ezoterikom, alternativom i ostalim rubnim područjima znanosti. Ove osobe su vrlo jake duhom.

Smeđa: Racionalne osobe koje čvrsto stoje na zemlji. Rijetko se izlažu rizicima. Pouzdane su i sigurne.

Crna: Ovu boju vole izraziti individualisti. Samostalni su, inteligentni i njima se ne može upravljati. Oni imaju svoja mišljenja i stavove od kojih ne odstupaju.


K. R.

 Prati nas na Viber Public Chatu!