Pitanja našim doktorima mogu postaviti samo prijavljeni članovi Ordinacije.

Prijavi se. Nemaš korisnički račun? Učlani se.

Vi pitate, naši liječnici odgovaraju!
Problemi sa štitnjačom

Blaga hipertireoza u trudnoći

Objavljeno: 15.03.2016.

Trudna sam 11 tjedana. Tsh 0.029, ft3 10.8 (2,8-6.5), ft4 26.5 (11,5-22.7) anti TPO 12. Anti TG 10 Antitijela na tshreceptore. Trebam li terapiju? Hvala

S obzirom na to da nalazi upućuju na blagu hipertireozu, svakako morate otići na pregled i savjetovanje u vezi terapije kod endokrinologa. U slučaju hipotireoze je terapiju jednostavnije propisati, te se rutinski primjenjuje u trudnoći, ali u Vašem slučaju je prvo potrebna detaljna obrada.

Slična pitanja