Dan starih igara - uživajte u omiljenim igrama iz djetinjstva!

uze-preskakanje-igra-obitelj-vjezbanje9

Dan starih igara podsjetit će vas koliko je zabavno igrati gumi gumi, graničara, preskakivanje užeta, bacanje potkove ili obiteljsku školicu, a u igrama mogu uživati i stari i mladi! Saznajte gdje i kada vas očekuje ovaj zabavni program!

Generacije djece odrasle su u prirodi igrajući, danas zaboravljene, igre. Oni nisu imali mobitele, kompjutore, igrice i gadgete - imali su jedni druge. S ciljem da se obiteljima daruje radost igranja i druženja na svježem zraku, u parkovima, pored drveća, jezera i mora, pokrenuta je jedna hvalevrijedna inicijativa – igranje starih igara diljem cijele Hrvatske! Podržite je i pokažite svojoj djeci kako ste se i vi nekada igrali.

Zapišite sljedeće datume: 11. svibnja u Osijeku, Perivoj kralja Tomislava, 18. svibnja u Splitu, Marmontova ulica, 1.lipnja u Rijeci na Korzu i 8. lipnja u Puli na Trgu Portarata. A prije svih navedenih datuma, zapamtite subotu, 27. travnja, kada će stare igre zaživjeti na zagrebačkom Bundeku s početkom u 15.30 sati!

Zašto posjetiti Dan starih igara?

Svi roditelji i njihovi najdraži imat će priliku uživati u druženju uz stare, zaboravljene igre: gumi gumi, graničara, preskakivanje užeta, bacanje potkove, obiteljsku školicu, lanca probijanca i još mnoge druge igre. 

Nakon cjelotjednog sjedenja u uredu, zaslužili ste dan igranja uz garantiranu zabavu! Uživajte na suncu, u prirodi, s vrhunskim animatorima i drugom djecom te se na jedan dan, odvojite od kompjutora i televizije i priuštite si nezaboravne trenutke!

Social Active Day Erste osiguranja donosi vam zabavan povratak u prošlost – zabavite se i prisjetite igara uz koje ste odrastali, promovirajte zdravi način života, fizičku aktivnost i timski duh uz obiteljsko druženje.

Ne propustite priliku da s najmilijima uživate na suncu, u prirodi, s vrhunskim animatorima i drugom djecom. Stare igre čekaju vas u čak četiri arene -punkta! Vidimo se na Bundeku i diljem cijele Hrvatske!

 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!