Hijaluronska kiselina i vitamin B5 čine kožu čvrstom, svježom i bez bora

Serum

Kako usporiti starenje, te vratiti koži punoću i sjaj?

Odgovor otkrivaju stručnjaci za anti-ageing iz La Roche - Posaya te dr. dermatovenerologije Nevia Delalle i Željana Bolanča na predstavljanju inovativnog seruma protiv bora - Hyalu B5 u Elfs Showroomu.

Jedinstvena anti-age formula Hyalu B5 obnavljajuće njege sadrži dva tipa čiste hijaluronske kiseline, vitamin B5 i madecassoside koji obnavljaju kožu, vraćaju joj punoću i intenzivno djeluju na znakove starenja.

Hyalu B5 Serum sadrži ključne sastojke koji djeluju na obnovu kože i štite od stresa urbanog života. Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine stvara nevidljivu barijeru na površini kože kako bi se zadržala vlaga i popunile tanke linije i bore, dok hijaluronska kiseline niske molekularne težine popunjava kožu iznutra te potiče staničnu obnovu.

Vitamin B5 hranjivi je sastojak koji obnavlja barijeru kože, madecassoside, smiruje kožu i pospješuje njezinu obnovu, a Hyalu B5 Serum sadrži i La Roche- Posay termalnu vodu s mineralima za obnovu kožne barijere.

Hijaluronska kiselina se nametnula kao obavezan sastojak u njezi kože, potrebno ju je nanositi barem jednom dnevno, a idealno i dva puta dnevno. Preko dana, ona hidrira kožu, učvršćuje staničnu barijeru i epidermis te djeluje kao antioksidans koji neutralizira negativne čimbenike, osobito iz zraka, od UV zračenja i dima cigareta, dok je preko noći potrebna u obnovi kože. Istraživanja su pokazala kako je regeneracija kože gotovo dvostruko veća noću nego danju, a posebno je intenzivna u periodu između 23 sata do četiri sata iza ponoći kada se popravljaju oštećenja nastala tijekom dana te povećava proizvodnja kolagena, izjavila je dermatologinja, dr. Željana Bolanča.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!