Klizalište Nice ice ponovo u Zagrebu!

nice ice, irina culinovic

Klizalište Nice ice otvoreno je na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Svečanom činu je prisustvovala i posebna gošća Severina koja je puhanjem svjećice na rođendanskoj torti označila početak sezone klizanja u centru Zagreba.

Klizalište Nice ice na 750m2 ledene površine svakodnevno od 9 do 23 sata može ugostiti 200 klizača istovremeno. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, dok je najam klizaljki deset kuna.

Već drugu godinu zaredom, klizalište u zimskim danima u samom centru grada nudi zimsku oazu zabave i rekreacije za cijelu obitelj. Time se Zagreb, poput drugih svjetskih metropola, uvrstio na listu gradova koji svojim stanovnicima i posjetiteljima nude čarobne trenutke klizanja na glavnom gradskom trgu.

Severina slavi rođendan klizališta Nice ice

"Dobri duh Zagreba opet se vratio kroz klizanje. Naime, klizanje, koje je posljednjih godina pomalo palo u zaborav, kroz klizalište Nice ice ponovo proživljava svoje najljepše trenutke i, upravo zahvaljujući njemu, zimska idila klizanja na otvorenom opet postaje najomiljenija zabava", rekla je organizatorica Lidija Šafranko. Curling, škola klizanja, proslave dječjih rođendana i team bonding samo su neke od aktivnosti koje su u ponudi klizališta Nice ice, a i brojni sponzori pripremili su iznenađenja za sve posjetitelje.

Nasmiješena lica, dobra glazba i light show uz klizanje na otvorenom najbolji su poziv svima da se u ove hladne dane ugriju sa svojim najdražima. Ugodan ambijent i posebni doživljaj blagdanskog veselja nude idealno rješenje za razna događanja koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Organizatori pozivaju sve da budu dio priče o klizanju o kojoj svi pričaju i ne zaborave da je klizanje opet IN!

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!