Ovaj osmijeh stvarno priča priču, saznajte koju!

Ozeg pp web i pr2

Dugogodišnja neostvarena želja ove mlade žene bila je osmijeh koji će moći ponosno pokazivati.

Rješavanje svoje loše dentalne situacije nije si mogla priuštiti, a odgađanje odlaska stomatologu doprinijelo je sve većem strahu i nelagodi pri pomisli na stomatološku ordinaciju.

Prijavom na humanitarni natječaj Štimac centra dentalne medicine, odlučila je svom samopouzdanju dati novu priliku i riješiti se osjećaja srama pred drugima.

Sve strahove o boli i nelagodi uspio je, rekordno brzo, riješiti stručni tim Štimac centra dentalne medicine iz Zagreba koji je u svom natječaju iz veljače 2019. godine izabrao Ivanu kao jednu od 4 sretnice koje će do kraja 2019. godine zasjati s novim osmijehom.

Cijeli život sanjam o tome da ne budem suzdržana

Štimac centar dentalne medicine, stomatološka poliklinika u Zagrebu, već šestu godinu zaredom osobama slabijeg imovinskog stanja i loše dentalne situacije omogućuje nove osmijehe. Neke od rekonstrukcija napravljene su rekordno brzo, svi zahvati su u potpunosti bezbolni, a poznati su i po tome što tijekom cijele transformacije osobe nisu niti jedan dan bez zubi.

Cijeli život sanjam o tome da više ne budem suzdržana. Mislim da se neću prepoznati nakon transformacije, kaže Ivana.

Ivanina priča jedna je od onih gdje stav igra ključnu ulogu. Pokrenula se i odlučila riješiti problema koji ju sputavaju. Pogledajte samo kako njen osmijeh i stav izgledaju sada!

Doktorica Elena Štimac u Štimac centru poseban naglasak stavlja na estetiku osmijeha, a na Ivaninom slučaju primijenila je digitalni smile design i stvorila osmijeh dostojan filmske zvijezde. Ivanin savršeni osmijeh postignut je podizanjem zubnog mesa za širu liniju osmijeha, te nadogradnjom cirkonskim krunicama i mostovima.

Na Ivani smo primijenili sam vrhunac dizajna estetske stomatologije. Zube koji se nisu mogli spasiti morali smo izvaditi, a ostale smo liječili i nadogradili cirkonskim krunicama i mostovima. Cirkonska protetika sam je vrhunac estetske stomatologije. Svi nadomjesci s cirkonom djeluju potpuno prirodno. Podizanjem zubnog mesa kod dobili smo veću površinu zubi, kako bi osmijeh bio širi i ljepši.

Digitalni dizajn osmijeha uz CAD CAM tehnologiju

U laboratoriju Štimac centra primjenom specijaliziranih programa za dizajn zubi, dizajniraju se zubi koji u potpunosti odgovaraju licu pacijenta - estetikom i funkcijom. Najmodernija CAD CAM tehnologija im zatim dopušta izradu u najkraćem mogućem roku. Takozvana glodalica u samo nekoliko sati izrađuje zube po zadanim parametrima i mikrokarakteristikama svakog pojedinog zuba. Kao rezultat dobivamo prekrasnu, individualiziranu liniju osmijeha.

Sama ugradnja cirkonskih krunica i mostova bila je također brza i bezbolna. Brušenje Ivaninih zubi za krunice trajalo je jako kratko, a krunice su u laboratoriju bile gotove u samo 3 dana. Ivanina je transformacija vidljiva i u njenom ponašanju, nekoć ozbiljna i sramežljiva 3D dizajnerica, sad se ne može prestati smiješiti.

Uz podršku divnih ljudi u Štimac centru sve je prošlo odlično. Iznenadila me obiteljska atmosfera i opuštenost svih tamo. O rezultatima ove transformacije da ne govorim. Moj osmijeh mi još uvijek djeluje nadrealno, ne mogu se prepoznati, a isto kažu i moja obitelj i prijatelji.

 Prati nas na Viber Public Chatu!