"Slatki gušti" - festival za ljubitelje slatkih zalogaja!

kolac, makaroni, makaron, slatko, desert

Od 8. do 12. svibnja na Zrinjevcu se održava prvi hrvatski festival slastica! Očekuje vas bogata ponuda vrhunskih kolača i torti poznatih zagrebačkih slastičarnica, sav pribor koji je potreban za pripremu slastica u kućnoj radinosti, brojne nagrade te bogat popratni program!

Najpoznatiji zagrebački park Zrinjevac uskoro postaje domaćin prvog hrvatskog festivala slastica - od 8. do 12. svibnja tamo se održava festival "Slatki gušti by Electrolux".

Očekuje vas bogata ponuda vrhunskih kolača i torti poznatih zagrebačkih slastičarnica - Piece of cake, Amelie, Vincek, Cukeraj, Slastice Lucija, Slatka priča, Mašini kolači i mnogi drugi, kao i sav pribor potreban za pripremu slastica u kućnoj radinosti!

Osim u slatkim zalogajima, posjetitelji će na Zrinjevcu uživati i u bogatom dodatnom programu. Održat će se radionica pripreme zdravih kolača, radionica Kako su se sladili naši stari, Bake & Blog Day, Pancake Day, a Majčin dan proslavit će se uz iznenađenja za one najmlađe! Posjetitelji će i sami moći pokazati svoje kulinarske vještine i osvojiti brojne vrijedne nagrade koje omogućuju Electrolux i Podravka.

Uživat ćete i u glazbenom programu koji će se odvijati na zrinjevačkom paviljonu, a nastupat će poznati jazz glazbenici, klapske skupine i plesni ansambli.

Brojne degustacije, popusti i pogodnosti koje pripremaju sudionici festivala, samo su dio bogatog programa, a možete se uključiti i u nagradni natječaj na Facebook stranici Dobre vibre, u kojem vas očekuju brojne vrijedne nagrade.

Ne propustite biti dio ove velike slatke priče i dođite na Zrinjevac! Više informacija potražite na dobravibra.hr i na Facebook stranici Dobre vibre.

 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!