Utjecaj rastave roditelja na ponašanje djece

Dijete, tuga

Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET poziva sve zainteresirane građane na radionicu koja će se održati 17. prosinca od 18 do 19 u Centru za ljudska prava, Kralja Držislava 6. Tema radionice je “Utjecaj rastave roditelja na ponašanje djece“.

Djeca suočena s razvodom roditelja prolaze kroz uglavnom iste faze emocionalne prilagodbe kao i odrasli, kroz ljutnju, negiranje, tugu...

Svim polaznicima je ulaz besplatan zahvaljujući financijskoj potpori Grada Zagreba tj. Gradskog ured za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje.

Roditelji, zatečeni i zbunjeni njihovim nazadovanjem ili ispadima u ponašanju, moraju razumjeti da djeca jednostavno reagiraju na krajnje zbunjujuću i bolnu situaciju jedinim oružjem koje imaju na svojoj razvojnoj razini- ponašanjem.

Nove obiteljske okolnosti dovode do redefiniranja uloge i majke i oca te je u promijenjenim obiteljima najvažnije očuvati kvalitetnu roditeljsku suradnju i međusobno uvažavanje.

Radionicu će voditi Vlasta Grgec-Petroci, dipl. socijalna radnica i Mirjana Marčetić-Kapetanović prof.psihologije sa iskustvom u radu i pružanju podrške obiteljima.

Za sudjelovanje se možete prijaviti putem broja telefona: 48 23 041 ili na mail: udruga-let@samohrani.com

Više informacija o Udruzi Let: www.udruga-let.hr, www.samohrani.com


Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!