Želiš zaraditi spavajući? Dormeo ima najbolji posao za tebe!

Domro

Omiljeni brend za spavanje Dormeo, objavio je najzanimljiviji natječaj za posao ove godine! Za samo 4 sata spavanja = 1.000 kn.

Zvuči kao posao iz snova! U brzom vremenu u kojem živimo, često zaboravljamo koliko je važno dobro se naspavati. Ožujak je mjesec spavanja. Stoga je Dormeo tom prilikom osmislio nagradni natječaj za posao „Dormeo spavalice“.

Dobitnicima natječaja zadatak će biti pojaviti se obučeni u pidžame, spremni za kratki počinak na jednoj od odabranih lokacija i samo odspavati u periodu od 4 sata.

Termini spavanja bit će objavljeni po odabiru spavalica, a Dormeo spavaonice će biti postavljene u Zagrebu na tri lokacije: shopping centar - Arena Centar, Top Shop dućan u Ilici i na još jednoj atraktivnoj, za sada tajnoj lokaciji.

Na nagradni natječaj zainteresirane spavalice mogu se prijaviti u razdoblju od 26. veljače 2019. do 8. ožujka 2019. godine zaključno do 23:59 sati i to na internetskoj stranici www.dormeo.com.hr/dormeo-spavalice, a spavalice će u zemlju snova, uz Dormeo full sleep solution, poći ili 15.ožujka na sam Svjetski dan spavanja ili u subotu 16. ožujka. Spavalice, na vama je samo da odspavate – za sve ostalo pobrinuo se Dormeo.

Sponzorirani sadržaj

 Prati nas na Viber Public Chatu!