5 stvari koje on nikada ne bi smio saznati

par, veza, brak, svada, problem

Nerazdvojni ste, među vama nema nikakvih tajni i vjerujete kako je istina jedino pravo pravilo u vezi. Možda je vrijeme da dobro razmislite o nekim stvarima koje biste ipak trebali zadržati za sebe.

Muškarci vole znati neke detalje o vama, međutim, postoje određene stvari koje će zažaliti ako vas zaista pitaju za odgovor. Spriječite nelagodu i pripremite se na neka pitanja ili situacije koje bi trebale ostati samo vaša mala tajna.

1. Nemojte mu reći kako mislite da je njegov prijatelj neodoljivo zgodan. Iz ovog priznanja (ili činjenice, ovisi kako gledate) ne može ništa dobro izaći – samo se možete uvaliti u neprilike. Svaki put kada ćete biti u društvu spomenutog prijatelja, osjetit ćete stisak ljubomore oko svoga vrata, a sigurno će vam dragi to predbaciti usred sasvim nepovezane svađe, kao vraćenu paljbu kada mu prigovorite zašto je opet ostavio prljavo rublje na podu.

2. Prešutite onu kratku aferu sa svojim najboljim prijateljem. Ova se zabrana direktno nastavlja na prethodnu i sa sobom povlači gotovo jednake posljedice. Kad god ćete biti zajedno u društvu, vašem će dragom biti neugodno, bez obzira koliko se davno to dogodilo ili koliko je neozbiljna ta avantura bila.

3. Nepotrebno je da zna s koliko ste muškaraca bili prije njega – dečkiju ili seksualnih partnera. Ako stvarno otkrijete brojku, također ćete otvoriti vrata bezbrojnim ocjenama performansi, gabaritima i usporedbama. Jesam li najbolji, imam li najveći ponos, postoji li itko bolji od mene... Učinite si uslugu i zakamuflirajte odgovor.

4. Dlakavost je problem koji bi žene trebale zadržati za sebe. Ako ne želite da vas gleda drugačijim očima i sa smanjenom požudom, nemojte mu otkriti kako se depilirate – ili još bitnije – koje sve dijelove tijela depilirate. U njegovim je očima brijanje "muški posao". Ostanite žena.

5. Ne možete si pomoći: svako malo morate provjeriti njegov e-mail ili Facebook profil. Zanima vas što priča o vama kada slobodno razgovara s prijateljima ili kada misli da ga nitko neće čuti.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!