7 poteza koji uništavaju svaku vezu

par-svada-krevet-seks

Kako se osjećate u trenutnoj vezi? Sve je divno ili nikako da dođete na zelenu granu? Pripremili smo za vas 7 najočitijih načina kako se dobra veza može pretvoriti u užasnu.

1. Posesivni partner
Neprestana kontrola, ispitivanja, dočekivanja na vratima i potajna provjera mailova i poruka - posesivnošću i ljubomorom samo ćete namučiti svog partnera. Nakon nekog vremena možda će poželjeti i napustiti vašu vezu, upravo zbog tog ružnog osjećaja koji ste im nametnuli.

2. Kad seks "šteka"
Ako imate problema u krevetu, no o njima ne želite razgovarati s partnerom ili potražiti stručnu pomoć, crno vam se sprema. Različiti ljudi imaju različite seksualne potrebe. Jednom će partneru jednom tjedno možda biti dovoljno, dok drugome neće.

soping13. Problemi iz prošlosti
Stari neriješeni problemi mogli bi imati velikog utjecaja na trenutnu vezu. Ako još iz prošlosti vučete komplekse i neriješena pitanja, ne možete očekivati da će oni jednostavno, samo od sebe nestati. Nemojte negirati poteškoće, nego se suočite s njima i potražite najbolje moguće rješenje!

4. Štediša i rasipnik
Financijski problemi su jedan od najčešćih stranputica u vezi! Naravno, nerealno je očekivati da će materijalna strana uvijek biti idealna, no konstantno kukanje o manjku novca, pretjerana štednja ili trošenje mogu stvoriti velike tenzije unutar veze. Kada parovi ne mogu uskladiti svoje potrošačke navike, nastaju problemi.

5. Kako s djecom?
Roditelji bi trebali biti složni po pitanju odgoja djece. Ako jedan roditelj previše dopušta, a drugi sve brani, djeca će ostati zbunjena, a zaiskriti bi moglo i među supružnicima. Roditelji trebaju donijeti zajednička pravila, dogovoriti se što se smije a što ne, te ih toga držati.

6. Obiteljski problemi
Ako su roditelji nezadovoljni izborom partnera svoje djece, situacija se može dodatno zakomplicirati. Naravno da svi želimo da se naši roditelji i partner slažu, a ukoliko do toga ne dođe izgledne su svađe. Stres u obitelji samo raste i može se dogoditi da se zahvaljujući tim prilikama parovi i odvoje.

7. Stare ljubavi u životu
Ponekad se bivši partneri ne žele rastati od vas. Ovo može stvoriti drame i ispade ljubomore u trenutnoj vezi. Stoga razmislite je li ta kavica u ime dobrih starih vremena na vrijedna svađe i nesuglasica?

Maja Popović

 Prati nas na Viber Public Chatu!