Brinete su najbolje supruge

fen-kosa-sušilo-za-kosu-zena-njega

Tamnokose dame, vi ste prave sretnice! Većina muškaraca misli da ste seksi, da se dobro ljubite i pravi ste materijal za brak!

Anketa provedena u Velikoj Britaniji je pokazala kako su svjetlokose žene najpustolovnije u krevetu, međutim, brinete su najpoželjnije partnerice na duge staze.

Od 1.500 ispitanika, više od 60 posto vjeruje kako svoje povjerenje trebaju povjeriti tamnokosim ženama, u odnosu na samo 14 posto muškaraca koji preferiraju plavuše. Većina ispitanika smatra kako su brinete najbolji materijal za brak.

Osim što su prve na listi potencijale prosidbe, brinete su također najpopularniji izbor za smisleni i značajni razgovor – izjavilo je 63 posto muškaraca. Dok se trećini ispitanika sviđa glamurozan izgled plavuša, 42 posto misli kako su smeđokose žene više seksi!

Polovica ispitanika je izjavila kako se tamnokose žene bolje ljube, a  47 posto smatra da su najsenzualnije među svim ženama. Dakako, ne treba ni podcijeniti plavuše – 36 posto ispitanika vjeruje kako su one najdivlje u krevetu, što je za pet posto više nego mišljenje za brinete.

Anketu je provela tvrtka koja se bavi proizvodnjom senzualnih masažera, čija je predstavnica izjavila: "Plavuše su uvijek glasile kao zabavne, bezbrižne i pustolovne žene, a čini se kako se ovo može primijeniti i na veze, s obzirom da muškarci misle kako one posjeduju najbolje vještine u spavaćoj sobi".

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!