Iz muškog kuta: Je li mlađe zaista slađe?

vjezbanje zena

Razlika u godinama tradicionalno se gleda u odnosu stariji muškarac – mlađa žena. Svi Dikani i Dolores svijeta znaju kako su muškarci vizualni tipovi.

Oni biraju zdravije, vitkije djevojke, dok su žene emocionalnije – one se odlučuju za muškarce s iskustvom, znanjem i sigurnošću. Žene sazriju puno prije nego muškarci, pa im ne trebaju vječiti studenti i razmažene mamine maze.

U našem konvencionalnom društvu s većim se negodovanjem gleda na vezu između starije žene i mlađeg muškarca. "Pa kako to da je žena ta koja određuje pravila igre?", pitaju se dušobrižnici. Ali ako je mlađa cura sa starijim frajerom, onda to prolazi. Njemu se daje ruka, starom je liscu pala sjekira u med.

Koje su prednost, a koji nedostaci veze starijeg morskog vuka i mlade djevojke?

Tijelo

Očigledno, mlađe žene imaju bolje tijelo. Metabolizam im radi onako kako bi trebao, tek se pojavljuju prve borice, a koža im je puna kolagena i meka. No, nemojmo u potpunosti odbaciti zrele žene. Imaju dovoljno novca za vlastite trenere i Botox.

Seks

Većina mladih djevojaka nema iskustvo kakvo bi muškarci priželjkivali. Ako djevojka nije baš navikla na prpošne aktivnosti ispod plahte, bit će sramežljiva, inhibirana i bojažljiva. Koliko se muškaraca starijih od 30 i nešto želi samo maziti satima?

Dakako, mlade žene imaju više izdržljivosti i energije i sa smiješkom ćete se prisjećati kako ste ih naučili par novih položaja i trikova. Ona će vjerojatno godinama misliti kako ste najbolji od najboljih, što ne mora odgovarati pravoj istini. S druge strane, starije žene točno znaju što žele, samopouzdane su i ako već nisu probale neke "ekstra" stvari, ne boje ih se. Starija će vas žena počastiti pićem i očekivati nešto zauzvrat!

Priljev novca

Mlade žene nemaju puno radnog iskustva, a ako su još studentice, vjerojatno su navikla na uzdržavanje. Bodove možete osvojiti samo ako plaćate večere, sponzorirate izlete i "brinete se" za nju. Odvedite ju u šoping i  sigurno će vas nagraditi. No, uskoro bi vas mogla pitati da joj platite stanarinu, što svakako želite izbjeći. Starije žene vjerojatno su promijenile nekoliko poslova i znaju sve o usponima i padovima profesionalnog života. Imat ćete više zajedničkih tema i lakše se razumjeti kada je u pitanju lova. Vjerojatno će i inzistirati na plaćanju računa jer želi naglasiti svoju samostalnost i emancipiranost.

Repovi iz veza

Kada ste u vezi, morat ćete slušati o svim gnjusevima i budalama s kojima je ona bila prije. Bit ćete osuđeni kao dio "te muške vrste", što je veliki pritisak. Suprotno tome, mlađe žene nisu (vjerojatno) imale toliko puno partnera i moći će vas usporediti s nekoliko dečkiju iz srednje škole. Tu nema pritiska, u prednosti ste po svemu. Imate stan, auto, posao i zarađujete više od prosječne plaće student servisa.

Kontrola

Kontrola u vezi je bitna stvar, netko od vas dvoje mora biti "muško". Mlađe će vas žene gledati s divljenjem, a vi ćete biti glavni. Starije su žene navikle biti šefovi i to se neće promijeniti. Nikako.

Kada se crta podvuče, sve ovisi o vašim željama i ciljevima: što vam je važnije?

K. H.

 Prati nas na Viber Public Chatu!