Mali trikovi za uspješnu vezu na daljinu

par-ruza-flert

"Daleko od očiju, daleko od srca" zvoni sa strepnjom u mislima partnera koji održavaju vezu na daljinu. Kilometri između vas mogu se ponekad činiti nepremostivom preprekom.

U današnje vrijeme čestih otkaza i nezaposlenosti, mnogi se odluče potražiti posao u drugim gradovima, a selidba je neizbježna ako se radi o većoj udaljenosti. Ukoliko ste vi ostali u drugom gradu, ne očajavajte: donosimo vam par savjeta kako održati ljubav i strast na životu u razdvojenim krajevima.

 • Komunicirajte često: Izrazito je važno da razgovarate svakodnevno, pa čak i kada ste preumorni. No to ne znači da svog dragog trebate zvati pet puta na dan i provjeravati s kim je ili što radi. To će mu reći da nemate povjerenje u njega i samo ga udaljiti.
 • Koristite društvene mreže: Facebook, Twitter i razni chat messengeri ne moraju biti rezervirani samo za strance. Primjerice, Skype omogućuje besplatne telefonske razgovore za koje vam samo trebaju slušalice s mikrofonom i internetska veza. Spominjite partnera u svojim Facebook statusima, objavite zajedničke slike i šaljite mu virtualne poklone.
  • poklonPokloni ne moraju biti samo virtualni: pošaljite mu paket iznenađenja poštom ili prvim autobusom. Nitko neće vidjeti što se skriva u njemu, a vi možete biti kreativni, romantični, sentimentalni ili senzualni koliko god želite. Pokloni nisu samo za rođendan ili Božić. Iskoristite element iznenađenja i osvojite ga iznova!
   • Iznenadite partnera: ako vaš partner ne voli iznenađenja, onda ga nemojte nenajavljeno posjetiti, nego mu elektronskom poštom pošaljite link na omiljenu pjesmu. Snimite se kako pjevate nešto što će mu ubrzati ritam srca i pošaljite u inbox ili snimite na DVD.
   • Radite iste stvari: iako niste u istom gradu, radite iste stvari u isto vrijeme. To će vas povezati, a kada dođete doma, možete popričati kako vam je bilo u teretani, na večeri u omiljenom restoranu ili u šetnji prirodom.

   K. Horvat

    Prati nas na Viber Public Chatu!