Neodoljive osobine kojima ćete ga upecati

par, zabava, smijeh

Duboki dekolte, visoke na visoku petu i napućene usnice će vam sigurno donijeti određeni broj bodova kod snažnijeg spola, međutim, kada je riječ i vatrometu u srcu, bitniji su manje očiti detalji.

Ako zaista želite upecati frajera, morat ćete malo dublje zaviriti u mušku psihu. Na svu sreću, muškarci su prilično jednostavni.

"Iako to ne shvaćaju, muškarci imaju duboko ukorijenjene strahove oko vezivanja koji ih mogu spriječiti u traženju partnerice. Podsvjesno, smjesta ih privlače karakterne crte koje umiruju te strahove", tvrdi Diana Kirschner, autorica knjige "Ljubav u 90 dana".

Neće vam biti teško posvetiti malo više pažnje tim karakternim osobinama kada idete u lov.

Ignorirajte ga nakon pet minuta

Upoznali ste nevjerojatno zgodnog muškarca, koji nije umišljen i čak je pristupačan. Ovo je trenutak kada ga mnoge žene žele obasipati pažnjom jer je to ono što žene rade, tvrdi Kirscner. Međutim, zbog toga će se osjećati pod pritiskom, a to je upravo jedan od glavnih izvora brige muškog spola.

Pametna stvar bila bi ignorirati ga i ne ponašati se impresionirano. Tako ćete mu dati do znanja kako ga ne ugrožavate, ali da i niste lako dostupni. "Baš zato što su muškarci biološki programirani za natjecanje, trebaju vjerovati kako su oni ti koji odlučuju biti s vama i tada će se potruditi oko osvajanja", tvrdi John Amodeo, autor knjige "Autentično srce".

Nemojte se koncentrirati na njega i obraćajte se drugim osobama oko sebe.

Samopouzdanje je ključno

Bez obzira što na sebi nosite, ništa vas neće učiniti privlačnijom od samopouzdanog garda. Ako on ne može pročitati samopouzdanje s vašeg lica i tijela, neće vas ponovo pogledati.

"Ako se krećete senzualno i samopouzdano, to je znak da ćete jednako tako biti senzualni i samopouzdani u spavaćoj sobi. To će se pobrinuti za njegov strah hodanja sa zgodnom djevojkom koju uvijek boli glava", smatra psihologinja Belisa Vranich, autorica knjige "On ima potencijal".

Vrckavost je poželjna kvaliteta

undefinedVjerojatno vam je jasno kako se muškarci lijepe za žene koje vole zabavu i dobar provod, čak iako je njihova idealna večer parkirati se na kauč i pogledati filmski maraton uz pizzu i pivo.

"Vrckavost pokazuje kako možete sagledati loše stvari na pozitivan način i smijati im se, a ne uzrujati se zbog njih. Ako nosi blesavu košulju, zezajte ga, a ako prolijete vino ili kažete nešto glupo, samo se nasmijte – nemojte se ukočiti", savjetuje Vranich.

Dočarajte mu što volite

Nemojte se bojati i otkriti mu kako ste se nedavno upisali na tečaj joge, shvatili da imate dara za slikanjem ili jednostavno zavoljeli istraživati recepte drugih kultura. Ovakvim ćete se detaljima izdvojiti iz mase i pokazati kako se interesirate za nešto neobično – a muškarci se groze dosade! Odmah će biti privučeni nekome tko uživa u isprobavanju novih stvari, a tu će crtu također prenijeti i u spavaću sobu.

Slobodno se raspričajte o tome kako možete napraviti deset različitih umaka za roštilj ili most unatraške. Oduševit će ga vaš entuzijazam, čak iako ga nimalo ne zanima kuhanje ili joga.

K.H.

 Prati nas na Viber Public Chatu!