Okrutne stvari koje žene rade muškarcima

bijes, srdzba

Kada su žene okrutne, one su okrutne prema muškarcima. Unatoč imidžu mirnih, nježnih i plahih slatkica koji ih prati, ponekad mogu biti jednostavno strašne.

Koje su to situacije u kojima možemo očekivati naglu i dijaboličku promjenu karaktera?

1. Daju vam krivi broj telefona. Sve je bilo super kada ste se upoznali, smiješila se, treptala okicama i zaigrano vrtila pramen kose u ruci, no kada ste ju htjeli nazvati, dobili ste štangu, a ne nju. Umjesto da vam je rekla kako nije zainteresirana ili je već zauzeta, podvalila vam je nepostojeći broj telefona. Ponekad je ženama lakše prodati fintu nego iskreno reći zašto joj se ne sviđate. Nitko ne voli takva direktna pitanja.

2. Koriste muškarce kao sponzore. Neke žene izađu van s namjerom kako neće potrošiti ni kune: već će ju neki frajer pronaći i truditi se oko nje. Kupovat će joj pića, a ona će zauzvrat flerovati s njim. I ništa više. Ako joj plan propadne i on poželi nešto više, ostaje joj opcija pod broj jedan ili se jednostavno prebaci na novog sponzora.

3. Tretiraju muškarce kao back up plan. Nakon nekog vremena, osjetili ste kako je veza izgubila svoju svježinu, privlačnost i intrigantnost. Shvaćate da joj više niste toliko napeti, ali njoj je lakše biti s vama dok ne pronađe nekog novog. Bolje je vrabac u ruci nego golub na grani. Nije joj toliko stalo do vas, ali po principu što-je-tu-je, bit ćete njen back up plan.

4. Emocionalnom ucjenom dobe što žele. Nitko ne voli vidjeti žene kako plaču i one besramno iskorištavaju ovu činjenicu kako bi dobile što god žele. Manipulirat će vama kao od šale, a vi ćete napraviti sve samo da prestanu plakati ili derati se. Emocionalna ucjena također uključuje odbijanje seksa dok ne dobe ono što žele! Durenje je podoblik ove metode: ako nešto ne napravite ili, s druge strane, ako nešto napravite krivo, onda će vam to dati do znanja satima i satima durenja. Ako možete podnijeti pogled srdžbe nekoliko paklova, savjetujemo uživanje u tišini.

5. Deru se i deru! Kada vam žele utuviti nešto u glavu, žene misle da će biti jasnije ako se deru. U biti ne misle, samo se deru. Često je predmet rasprave prljavi veš koji ste ostavili na podu, zmazani tanjuri koje niste stavili u sudoper, smeće koje niste iznijeli ili muesli koje joj opet niste kupili.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!