Ovladajte umijećem flerta u 7 koraka

zavođenje uz casu vina

Što bi veze i vezice bile bez flertovanja? Ono je zabavno, pokazuje naš interes i uglavnom označava početak veze.

Koketiranje je prvi korak koji morate poduzeti ako ne želite čekati i čekati i čekati. Dajte mu do znanja da vam se sviđa i promatrajte njegove reakcije na vas. Prema nekim istraživanjima, 95 posto muškaraca voli kada im žene priđu prve. Eto, ako želite veću ravnopravnost spolova, počnite od ove točke.

Većini žena flert dolazi spontano i prirodno. Podsvjesno znamo da se trebamo smješkati, biti okrenuti prema objektu svog interesa i povremeno ga dodirivati. Ali zapamtite: tanka je granica između bezopasnog flerta sa strancima i hard core flerta sa ciljanim muškarcem. Nije fer zavoditi nekoga ako znate da nećete nastaviti u revijalnom tonu i pokazati istinski interes. Probajte razlučiti signale flertovanja od signala koji govore da ste samo jako prijateljski nastrojeni.

par1. On stoji dalje od vas i priča s prijateljima, daleko od vas. Gledajte ga dvije sekunde dulje nego što priliči. Polagano odmaknite pogled smiješeći se. To će mu poslati jasnu poruku. Ako skrene pogled i opet ga vrati na vas, upecan je!

2. Dopustite neka vam se lice ozari kada ga prvi put ugledate. Neće moći i ne reagirati na vaš osmijeh.

3. Tijekom razgovora, dodirnite ga. Sasvim usputno stavite svoj dlan na njegovu ruku na sekundu, naglašavajući poantu onoga što pričate. Jednako tako možete nakratko staviti ruku na njegovo koljeno, no to se preporuča samo kada želite promijeniti brzine, iz prve u petu.

4. Ako ste u društvu, predložite da nakratko izađete na svjež zrak ili se maknete od bučne glazbe.

5. Kada sjedite pored njega, govorite trunku tiše i lagano se nagnite prema njegovom uhu. To ne znači da mu morate šaptati na uho, nego da lagano glavu zakrenete u tom smjeru.

6. Pokažite interes tako da ga slušate. Pitajte ga nešto vezano za njegov privatni život, hobi ili kućnog ljubimca.

7. Najvažniji savjet jest – budite samopouzdani. Vaše držanje, oči i osmijeh odavat će mu ako se je samouvjerenost lažna.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!