Savjeti Beckhama za uspješan brak

david beckham, victoria beckham

Gotovo najpoznatiji britanski zvjezdani par, nogometaš David i Spajsica Victoria Beckham, razmijenili su zavjete prije deset godina. Ljubav su okrunili trojicom sinčića, a izdržali su selidbe po starom i novom kontinentu, razdvojenost, slavu, pa čak i preljub.

Oni sigurno znaju tajnu uspjeha braka! Psihologinja Susan Quilliam otkriva bračne zapovijedi koje ih dan danas drže skupa.

1. Dajte si prostora

Daleko od očiju ne mora uvijek značiti daleko od srca, pogotovo kada Posh živjeli u Londonu, a David u Los Angelesu ili Milanu. Dok se Victoria brine za Brooklyna, Romea i Cruza i ujedno žonglira pjevačkom i modnom karijerom, David i dalje zabija golove.

2. Zaboravite i oprostite

Poznatom se nogometašu i Armanijevom manekenu omaklo pa je afera s dadiljom Rebeccom Loos izašla u javnost 2004. godine. "Beckhamovi su očigledno otvoreno razgovarali o svojim problemima, naučili razumjeti jedno drugo i ostavili su to iza sebe", tvrdi Quilliam.

3. Obitelj prije svega

Beckhamovi su se pobrinuli za pravi hat-trick: sinčiće Brooklyna (10), Romea (6) i Cruza (4).

"Kada ste u braku punom ljubavi i znate da možete preživjeti bilo kakvu oluju, dijete vas može još zbližiti, usmjeriti vašu ljubav i dati vam zajedničku ulogu", tvrdi psihologinja.

4. Navijajte jedno za drugo

Victoria je pauzirala svoju glazbenu karijeru kako bi se mogla posvetiti djeci i brizi za kućanstvo, ali nikada to nije predbacila Davidu. Podupire ga i često navija za njega na utakmicama.

5. Nemojte se zapustiti

Svako malo, poznati se par odluči na medijsku kampanju za talijansku modnu kuću Armani. Victoriju se često može naći u prvom redu modnih revija, a postala je muza dizajnera Marca Jacobsa. Oboje su uvijek dotjerani, lijepo obučeni i drže do svog nastupa, a ujedno održavaju plamen strasti.

Dok neki pjevačici predbacuju kako graniči s anoreksijom, ona se opravdava premorenošću i umorom, a ne poremećajem u prehrani.

6. Supružnici ili blizanci?

Ponekad se Becks i Posh znaju obući u istu kombinaciju, što je sigurni znak kako je sve između njih u savršenom redu. Time pokazuju kako se znaju našaliti sami sa sobom, čak i pred drugima.

Individualnost je vrlo bitna jakim ličnostima kao što su oni, međutim ne boje se pokazati kako se isto ponašaju, pa čak i odijevaju.

7. Ljubav je sve

Victoria i David su u stanju proputovati tisuće kilometara samo kako bi proveli jednu noć zajedno.

"Stalno si izjavljuju ljubav. Samo to što si kažu `volim te` puno znači jer održava romantiku na životu", tvrdi Quillam.

8. Baka-servis uvijek pali

Tajna dobre veze je dobra veza sa svojtom. I pjevačica i nogometaš imaju stotine obveza, pa ponekad moraju mališane ostaviti kod baka i djedova, s kojima imaju dobre odnose. Victorijina mama Jackie i Davidova mama Sandra obožavaju fantastični trio malih Beckhama.

"Znaju važnost uključivanja baka u njihov život kako bi se osjećale vrijednima. One doprinose stabilnosti obitelji i bitan su izvor potpore", kaže psihologinja Quillam.

9. Iza zatvorenih vrata

Teško je za povjerovati kako se ovaj par nikada ne svađa. Na kraju krajeva, i oni su ljudi! Jedina je razlika što oni to rade iza zatvorenih vrata.

"David i Victoria su toliko izloženi javnosti da će im se i najmanja svađa brzo odbiti o glavu. Nikada ne kritiziraju ili spuštaju jedno drugo, a ako se nešto loše dogodi, šute o tome kada su u javnosti", objašnjava psihologinja.

10. Začinite svoj seksualni život

Victoriju često viđaju u kupovini seksi igrački, a David svojoj dragoj obožava kupovati erotično donje rublje. Teško je održati strasti u braku, pogotovo kada su tu djeca, međutim ovaj zvjezdani par nema nikakvih problema u tom dijelu veze. Učite od njih!

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!