Što ona zaista želi čuti?

par, zagrljaj

Što muškarac treba odgovoriti kada ga draga upita izgleda li debelo u haljini koju nosi? Kada treba reći istinu, a kada ponuditi pokoju bijelu laž?

Nedavno smo otkrili što muškarci žele čuti kada pitaju svoje bolje polovice, no sada je vrijeme da olakšamo momcima posao i ponudimo im nekoliko rečenica koje će usrećiti njihovu dragu, a samim time njima olakšati posao.

Uvježbavajte ih s osmijehom i uspjeh vam je zagarantiran!

1. Sviđa ti se što nosim?

"Super izgledaš!".

Malo dvosmislenosti će vam pomoći. Ostavite detalje i specifičnu kritiku njenim prijateljicama – znat će da lažete čim se prihvatite nečeg određenog. U stvari nju ne zanima stoji li joj nešto dobro ili ne stoji, samo iz vas želi izvući kompliment. Neka vam ovo bude škola: često ju pohvalite.

2. Izgledam li debelo u ovome?

"Naravno da ne".

Ne smijete progovoriti ništa drugo. Čak i ako mislite suprotno, to ne smijete ničime dati do znanja. Ponavljamo, jednako kao i odgovor na prvo pitanje, vaša draga ne želi čuti istinu (zna da se udebljala koju kilicu) – od vas želi čuti da izgleda dobro, bez obzira na sve.

3. Jesi ti lud?!

"Jesam, za tobom!".

Neutralizirajte otvor napada tako da ju zbunite! Ako ste pogriješili, napravili neku glupost ili opet rekli nešto što jedino vama ima smisla i nikome drugom, izvucite ovaj as iz rukava kad god vam treba pomoć.

4. Pomogneš mi s ovim?

"Evo me!".

Bez obzira radi li se o tegljenju vrećica sa šopingom, nabijanja čavla u zid zbog slike vas dvoje iz lunaparka, mijenjanja žarulje ili ekskomunikacije pauka iz stana, uvijek joj se stavite na raspolaganje. Ovakvi "muški" zadaci graniče s obavljanjem kućanskih zadataka, a istraživanje je pokazalo kako muškarci koji suprugama pomažu s kućanskim poslovima dobivaju više "ljubavi".

5. Što da obučem: ovo ili ovo?

"Ovo!", popraćeno sigurnim motom ruke.

Vi ste muškarac u vezi, pokažite joj da imate svoje mišljenje (bez obzira što smatrate da je nepotrebno imati mišljenje o ovoj crnoj ili onoj crnoj haljini). Izjasnite se jer ćete joj tako pokazati da vas bar približno zanima isto što i nju zanima. A nju će jako razveseliti što će vašem oku biti ugodnija.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!